x close

Mesajul emoţionant transmis de Mihai Neşu în ziua în care România a intrat în Cartea Recordurilor

de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   22:49
Mesajul emoţionant transmis de Mihai Neşu în ziua în care România a intrat în Cartea Recordurilor 418 Foto: captura Antena 3

Eroul României ales de jurnalista Maria Coman este fostul fotbalist Mihai Neşu, care nu a putut să fie prezent luni, la Antena 3, din cauza faptului că nu este într-o formă fizică bună.

 
În urma accidentului pe care l-a suferit în urmă cu doi ani, Mihai Neşu a rămas paralizat.

 
El nu a putut să răspundă invitaţiei Antenei 3 de a fi prezent la emisiunea Sinteza zilei, însă a trimis următorul mesaj:
 
 
Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi, din 2012, lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.


România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati