Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Tot ce iubesc copiii crescuţi departe de ţară sunt bunicii şi TRICOLORUL". Peste 9 mii de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris Unire!"

"Tot ce iubesc copiii crescuţi departe de ţară sunt bunicii şi TRICOLORUL". Peste 9 mii de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris Unire!"

"Tot ce iubesc copiii crescuţi departe de ţară sunt bunicii şi TRICOLORUL". Peste 9 mii de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris Unire!"
Sursa foto: Foto:Facebook Drapelul României
26 Noi 2012   •   14:02

Campania "Pe tricolor e scris Unire!" are succes şi pe Facebook. Pagina "Drapelul României" a adunat peste 9 mii de români. Fie că sunt plecaţi în străinătate sau au rămas în ţară, românii sunt mândri să poarte drapelul.

"Chiar dacă sunt departe de România, sărut cu drag drapelul"
, scrie Ilie Nuţu, care ne-a arătat că dragostea de patrie nu are vârste."La mulţi ani România!! Tot ce iubesc copiii crescuţi departe de ţară sunt bunicii şi tricolorul. Suntem mândri că suntem români oriunde am fi. România te iubim!", ne-a scris Adriana Adi.

În aşteptarea Zilei Naţionale a României, tot mai mulţi români şi-au arborat tricolorul în curtea locuinţelor sau la ferestre.

"Drapelul României va fi mereu în curtea mea, dar mai ales în sufletul meu, indiferent de vremea de afară sau din ţară
", scrie Sorin Corpodean.

"Steagul stă aici în permanenţă. Nu trebuie să avem un motiv anume pentru a-l arbora. Am avut catarg în mijlocul curţii, dar s-a rupt. Aşa că l-am arborat la poartă. Suntem singurii care avem steag. Localitatea Puntea de Greci, judeţul Dâmboviţa"
, scrie cu mândrie Marginean Ileana.

La Mangalia însă "oraşul s-a umplut cu steaguri", ne spune Mary Biank.

"M-am născut pe 1 decembrie şi tatăl meu este foarte mândru de acest lucru. El spune că arborând drapelul este şi un mod de a mă felicita. La mulţi ani România!"
, ne transmite Papic-Olaru Cristina.

"Am arborat şi noi în curte cel mai valoros simbol al românilor, de care suntem foarte mândri şi pe care îl purtăm în inimi", spune Ştefan-Cristian Dumitrescu.Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi. Este foarte simplu! Puteţi pune un steag la balcon, în curte sau puteţi lega o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Astfel vom arăta că drapelul ne reprezintă!  

Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou, în platoul Antena 3 !

×
Subiecte în articol: drapelul romaniei steag campanie Antena 3
Parteneri
Compania care a calculat greşit salariile angajaţilor timp de 13 ani
x close