Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Vicepremierul Dragnea, despre cel mai mare drapel din lume: "Este un obiectiv care uneşte România. Bravo, Antena 3!"

Vicepremierul Dragnea, despre cel mai mare drapel din lume: "Este un obiectiv care uneşte România. Bravo, Antena 3!"

Vicepremierul Dragnea, despre cel mai mare drapel din lume: "Este un obiectiv care uneşte România. Bravo, Antena 3!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   17:17
Vicepremierul Liviu Dragnea a lăudat, luni, Antena 3 pentru iniţiativa de a realiza cel mai mare drapel din lume cu care am reuşit să intrăm în Cartea Recordurilor.
 
"Încă o dată Antena 3 a venit cu o idee, un obiectiv care uneşte România, după atâţia ani în care românii au fost divizaţi. Antena 3 ne-a dus în Cartea Recordurilor cu ceva care ne face mândri, indiferent de opţiunile politice", a spus Liviu Dragnea, luni, pe Aerodromul Clinceni, la desfăşurarea drapelului.
 
"Faptul că Antena 3 a reuşit să facă drapelul românesc cel mai mare steag din lume este o realizare, bravo Antena 3!", a adăugat vicepremierul Liviu Dragnea.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 
 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close