Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime. Prejmer, cea mai puternic fortificată Biserică din Transilvania

România la înălţime. Prejmer, cea mai puternic fortificată Biserică din Transilvania

România la înălţime. Prejmer, cea mai puternic fortificată Biserică din Transilvania
de S.T.    |    01 Iul 2014   •   13:04

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

PREJMER este una din cele mai frumoase si mai bine conservate biserici fortificate sasesti din Transilvania. Va recomandam sa o vizitati cu incredere! Pentru a va odihni si a bea o bere rece sau o cafea va recomandam sa intrati la Gasthof Wolf Caffe!

Prejmer, mai demult Prajmar, Presmer este o localitate în judetul Brasov, Transilvania, România. Este resedinta comunei Prejmer.


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime drona Brașov
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close