Antena 3 Coronavirus Alte șase cadre medicale de la Spitalul din Pașcani, confirmate cu coronavirus

Alte șase cadre medicale de la Spitalul din Pașcani, confirmate cu coronavirus

24 Apr 2020   •   17:22
Alte șase cadre medicale de la Spitalul din Pașcani, confirmate cu coronavirus
Sursa foto: Hepta

Alte șase cadre medicale de la Secţia de Îngrijiri Paleative de la Spitalul Municipal Paşcani au fost confirmate cu coronavirus.

Cadrele medicale de la spitalul respectiv au fost testate fiindcă, în urmă cu patru zile, un medic a fost depistat cu COVID-19.

„În urma celor 52 de recoltări efectuate, s-a constatat că încă șase cadre medicale (patru infirmiere şi două asistente medicale) au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 30 de rezultate sunt negative şi 16 teste sunt în lucru în momentul de faţă. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.", a anunţat vineri Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi.

Unul dintre cei 10 pacienţi ai secţiei de Îngrijiri Paliative a Spitalului Paşcani, care au fost confirmaţi cu infecţia cu COVID-19 şi care au fost transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase a murit. Potrivit GCS, este vorba despre un bărbat de 82 de ani.

Acesta a fost internat pe 8 aprilie în acea secţie, iar în cursul zilei de joi a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, în secţia de Anestezie Terapie Intenstivă. Bărbatul avea hipertensiune arterială şi diabet zaharat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close