Antena 3 Coronavirus Cătălin Botezatu, bolnav de COVID: "Mi-a fost foarte frică, sunt una dintre persoanele cu risc"

Cătălin Botezatu, bolnav de COVID: "Mi-a fost foarte frică, sunt una dintre persoanele cu risc"

de Georgiana Adam    |    17 Apr 2021   •   14:46
Cătălin Botezatu, bolnav de COVID: "Mi-a fost foarte frică, sunt una dintre persoanele cu risc" Hepta

Cătălin Botezatu a mărturisit că a fost bolnav de COVID-19, a avut o formă uşoară a bolii, însă tot s-a panicat, mai ales că el a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului.

"Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară.

Cătălin Botezatu: Nu am avut miros, așa mi-am dat seama

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros", a povestit creatorul de modă Cătălin Botezatu, potrivit libertatea.ro.

"Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.

Botezatu: Am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni

Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață", a mai spus creatorul de modă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close