Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat cu coronavirus din Oțelu Roșu a mers direct la bar, după ce a fugit din spital

Un bărbat cu coronavirus din Oțelu Roșu a mers direct la bar, după ce a fugit din spital

Un bărbat cu coronavirus a mers la bar, după ce a părăsit spitalul fără acordul medicilor.

Un bărbat cu coronavirus din Oțelu Roșu a mers direct la bar, după ce a fugit din spital
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    08 Noi 2020   •   14:34

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Marga, care figura confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a fost identificat la un bar din Oțelu Roșu, anunță Poliția Caraș Severin.

Împreună cu acesta, în localul respectiv, au fost identificate alte patru persoane și barmanul de serviciu. Bărbatul confirmat cu coronavirus părăsise unitatea medicală unde fusese internat, fără a avea acordul medicilor.

El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la unitatea medicală unde fusese internat.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Coronavirus în România, 8 noiembrie 2020. Mii de noi infectări și record de pacienți internați la ATI

Coronavirus în România, 8 noiembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a publicat bilanțul ultimelor 24 de ore al pandemiei de coronavirus în România, după ultimele zile în care numărul noilor infectări a fost de aproximativ 10.000.

Până astăzi, 8 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 303.751 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 204.679 de pacienți au fost declarați vindecați.

Coronavirus în România, 8 noiembrie 2020. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.752 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

×
Subiecte în articol: coronavirus Oțelu Roșu spital
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close