Antena 3 CNN Coronavirus Emilian Imbri: Ne așteaptă ce este mai rău! S-a dat un semnal de relaxare care s-a înțeles greșit

Emilian Imbri: Ne așteaptă ce este mai rău! S-a dat un semnal de relaxare care s-a înțeles greșit

Doar patru zile au trecut de la ridicarea măsurilor stării de urgență și parcă oamenii au uitat total de restricțiile care au rămas încă în vigoare.

Emilian Imbri: Ne așteaptă ce este mai rău! S-a dat un semnal de relaxare care s-a înțeles greșit
Sursa foto: Facebook
18 Mai 2020   •   19:06

Acesta este motivul pentru care medicii sunt îngrijorați de o posibilă creștere a numărului de îmbolnăviri. Ei sunt de părere că „s-a dat un semnal de relaxare care s-a înțeles greșit”.

Regulile de distanţare socială şi de protecţie sanitară trebuie respectate în continuare,  iar în spaţiile închise trebuie purtate măşti de protecţie. Adunările în grupuri mari ar trebui evitate, mai spun specialiștii.

„S-a dat un semnal de relaxare care s-a înţeles greşit de către o bună parte din populaţie. Faptul că nu mai sunt amenzi, că nu mai există sancţiuni a determinat o bună parte din tineri şi asta mă sperie cel mai tare, că tinerii păreau cei mai responsabili, au ieşit fără să mai respecte nicio restricţie vizavi de mască şi de distanţă”, a declarat managerul Spitalului Victor Babeş din Bucureşti, dr. Emilian Imbri.

Medicii spun că cei care nu respectă pentru încă o perioadă măsurile de distanţare socială, au toate şansele să se îmbolnăvească.

„Ne aşteaptă ce este mai rău. Suntem două categorii, persoane care au făcut această boală şi persoane care încă nu au făcut această boală. Şi cei care au făcut vor avea această imunitate care nu ştim pentru cât timp îi va proteja. Persoane care nu au făcut riscă să se încadreze în rândul celor care vor face. Poţi să mergi în zona de risc sau de deces sau poţi să mergi în zona cealaltă în care treci cu bine peste această boală” a mai spus dr. Emilian Imbri.

×
Subiecte în articol: Emilian Imbri
Parteneri
Ligia Deca a anunțat când vor fi recuperate cursurile pierdute
x close