Antena 3 CNN Coronavirus Ion Manole a murit. Tatăl Mădălinei Manole era infectat cu coronavirus

Ion Manole a murit. Tatăl Mădălinei Manole era infectat cu coronavirus

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a murit, în această seară, la Spitalul Județen de Urgență Ploiești, acolo unde era internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Ion Manole a murit. Tatăl Mădălinei Manole era infectat cu coronavirus
de Alin Tarnovschi    |    09 Sep 2020   •   19:01

Potrivit surselor Antena 3, Ion Manole a intrat în stop cardio-respirator, astăzi, la ora 17.00. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l resuscita, Ion Manole a murit.

Tatăl Mădălinei Manole a ajuns joi, 3 septembrie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind în stare gravă. El a avut nevoie de un ventilator mecanic și a fost intubat de medici pentru a putea respira.

Din nefericire, joi, atunci când Ion Manole a ajuns la spital, niciun pat nu era liber pe secția ATI a spitalului din Ploiești, astfel că a fost nevoit să aștept, într-o secție a spitalului, eliberarea unui loc la ATI.

În această dimineață, tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio-respirator, însă medicii au reușit să îl readucă la viață. Din nefericire, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar la ora 17.00, s-a stins din viață.

A murit Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole

În vârstă de 77 de ani, Ion Manole a fost infectat cu coronavirus, iar simptomele au apărut brusc.

Ulterior, în numai câteva zile, starea sa s-a agravat într-un ritm foarte alert, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l trata.

×
Subiecte în articol: Ion Manole
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close