Antena 3 CNN Coronavirus Medicul Virgil Musta, veste bună de la Spitalul Victor Babeș Timișoara: "Au fost primele zile în care am avut locuri libere pe secția ATI"

Medicul Virgil Musta, veste bună de la Spitalul Victor Babeș Timișoara: "Au fost primele zile în care am avut locuri libere pe secția ATI"

Renunțarea la mască, în aer liber, este privită drept lumina de la capătul tunelului și de medicii aflați în prima linie. Șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș Timișoara, Virgil Musta, spune că trebuie, totuși, să fim în continuare prudenți și să ne vacccinăm.

Medicul Virgil Musta, veste bună de la Spitalul Victor Babeș Timișoara: "Au fost primele zile în care am avut locuri libere pe secția ATI"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Mai 2021   •   12:12

"E binevenită această regulă de relaxare, atâta timp cât nu frecventam locuri aglomerate. Dacă suntem într-o zona aglomerată e bine să avem masca la noi și să ne-o punem cât tranzităm zona respectivă.", spune medicul Musta.

"Astăzi și ieri au fost primele zile în care spitalul nostru a avut locuri libere pe secția AȚI. De anul trecut noi n-am mai fost într-o situație atât de bună.

Foarte mulat lume îmi spune că n-o să mă mai recunoască, pentru că s-au obișnuit cu imaginea mea cu masca. Iată că de acum încolo mă pot vedea și fără masca și să ne cunoaștem din nou." a mai povestit acesta.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close