Antena 3 CNN Coronavirus Nelu Tătaru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Nelu Tătaru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” din București sunt infectate cu COVID-19.

Nelu Tătaru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta
Sursa foto: Hepta
16 Apr 2020   •   16:37

Tătaru a spus că cele 19 cadre medicale vor fi retestate.

„Erau 19 cadre medicale infectate. Rămâne să le retestăm ca să vedem dacă se confirmă aceste teste, ca să îi gestionăm ca și personal medical, cât și ca funcționare a acelui spital”, a spus Tătaru, la DIGI 24 .

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a precizat că la Spitalul „Dr. Carol Davila”, spital suport COVID-19 pentru pacienții care au nevoie de dializă, există suspiciuni privind existența unui număr restrâns de cazuri de infectare în rândul personalului medical care își desfășoară activitatea în cadrul spitalului.

„În acest moment, pentru a putea confirma sau infirma aceste suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2, este în desfășurare o anchetă epidemiologică și are loc o retestare a personalului medical”, conform unui comunicat al ASSMB.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close