Antena 3 CNN Coronavirus Primăria Sectorului 4 a deschis un nou centru de vaccinare. Pot fi imunizate 360 de persoane pe zi

Primăria Sectorului 4 a deschis un nou centru de vaccinare. Pot fi imunizate 360 de persoane pe zi

Primăria Sectorului 4 a deschis un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19. Centrul funcționează cu șase cabinete de vaccinare și poate să vaccineze aproximativ 360 de persoane pe zi.

Primăria Sectorului 4 a deschis un nou centru de vaccinare. Pot fi imunizate 360 de persoane pe zi
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2021   •   17:07

Împreună, în toate cele trei centre de vaccinare puse la punct de Primăria Sectorului 4 se pot vaccina zilnic aproape 1.500 de persoane cu serul de la Pfizer și AstraZeneca.

Până acum, în Sectoru 4 au fost vaccinate aproximativ 25.000 de persoane.

"Centru a devenit disponibil începând cu weekendul trecut. Locurile s-au epuizat imediat, este și o listă de așteptare foarte lungă, de peste 2.000 de persoane. În principiu rata de prezență este de aproape 100%, iar orarul de funcționare este de luni până duminică de la ora 8.00 la 20.00, deci 12 ore.

Pentru permanență, avem trei medici, 9 asistente și 5 registratori în fiecare zi, ducând numărul total al persoanelor din staff, doar pentru acest centru, la peste 30. La Grand Arena, unde aveam deja șase puncte de vaccinare cu AstraZeneca, s-a suplimentat cu un număr de patru cabinete, în care se va administra Pfizer. Acest număr de patru, adunat cu cele șase puncte de aici și cu cele nouă de la Palatul Copiilor înseamnă 19 puncte de Pfizer pe raza Sectorului 4.

Cu sprijinul DSP, din data de 13 aprilie, vom suplimenta numărul de puncte de vaccinare de la Palatul Copiilor cu încă șase. La Palatul Copiilor vom avea cel mai mare centru de vaccinare din București cu Pfizer", a declarat Vlad Niculescu, director executiv centru de vaccinare, pentru Antena 3.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close