Antena 3 CNN Coronavirus Robert, un tânăr paralizat după vaccinul anti-poliomielită, îi încurajează pe români să se vaccineze: ”Daca voi muri mâine, nu-mi pare rău!”

Robert, un tânăr paralizat după vaccinul anti-poliomielită, îi încurajează pe români să se vaccineze: ”Daca voi muri mâine, nu-mi pare rău!”

Robert Gavrilescu, un tânăr care a rămas paralizat după vaccinul anti-poliomielită din copilărie, îi încurajează pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului și este mândru că a ales să își administreze toate trei dozele ale serului Pfizer: ”Am făcut asta cu bună știință, din convingere și încredere în știință și în medici”.

Robert, un tânăr paralizat după vaccinul anti-poliomielită, îi încurajează pe români să se vaccineze: ”Daca voi muri mâine, nu-mi pare rău!”
Sursa foto: Facebook / RoVaccinare
de Laura Dinu    |    21 Feb 2022   •   08:59

„Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine și alți copii au avut probleme la acea vreme. Dar cu toate acestea, acel vaccin a eradicat poliomielita...

Eu ce pot sa mai fac? Un singur lucru mă face fericit după această tragedie personală: poate și cu ajutorul meu (că am pățit-o și ca mine, milioane de copii pe planetă) acel vaccin a fost îmbunătățit și azi se face fără probleme.

Azi m-am (expus) din nou acestui vaccin împotriva COVID-19 (inclusiv doza 3 - Pfizer) pentru ca mai apoi copilul meu, nepoții și strănepoții mei să-l facă peste ani fără probleme!

Iar daca voi muri mâine, nu-mi pare rău pentru că știu că mi-am făcut treaba pe planetă, acela de a face o casă, un copil și am sădit un pom !

P.S. Și m-am oferit cobai la două vaccinuri, gratis. Prima dată obligat de regimul comunist iar acum cu bună știință și fără remunerație de mici, bere sau vouch-ere, ci doar din convingere și încredere în știință și în medici.

Vă doresc sănătate!

Să nu uităm că strămoșii noștri s-au sacrificat pentru ca noi azi să fim aici. La revoluția din 89 ' au murit oameni ca noi azi să avem dreptul la opinie! Toate generațiile trecute au făcut sacrificii pentru generațiile viitoare.

Hai să fim mai buni și mai puternici!” Robert Gavrilescu.

Mulțumim pentru mesaj, Robert!

Poate nu știți, dar Robert a creat un grup de Facebook în care a susținut campania de vaccinare împotriva COVID-19 încă de la începutul campaniei de vaccinare.

Datele prezentate până în momentul de față au demonstrat că vaccinurile împotriva COVID-19 sunt sigure și eficiente. La nivel global au fost administrate peste 10.4 Miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19”, se arată pe pagina RoVaccinare. 

„Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant ♿, iar ca mine și alți copii...

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 18 februarie 2022

×
Subiecte în articol: poliomielită
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close