Antena 3 Coronavirus Voucherele pentru cine se vaccinează anti-COVID, distribuite în țară. Andrei Baciu anunță care sunt beneficiarii

Voucherele pentru cine se vaccinează anti-COVID, distribuite în țară. Andrei Baciu anunță care sunt beneficiarii

de Mia Lungu    |    12 Oct 2021   •   16:47
Voucherele pentru cine se vaccinează anti-COVID, distribuite în țară. Andrei Baciu anunță care sunt beneficiarii
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că voucherele pentru persoanele vaccinate au început să fie distribuite în teritoriu.

Conform regulii stabilite de autorități, beneficiază toate persoanele vaccinate cu schemă completă după 31 august.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a spus că au dreptul la vouchere doar persoanele vaccinate cu schemă completă.

„Beneficiari ai acestor acestor vouchere sunt toți cei care se vaccinează cu schema completă din momentul în care Ordonanța de Urgență care reglementează acest lucru a apărut în Monitorul Oficial (n.r.-pe 31 august). Toți cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât și cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste vouchere”, a explicat secretarul de stat.

Cum pot intra românii vaccinați în posesia voucherelor

„Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care aceste vouchere ajung la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-și recolta voucherele”, a precizat Baciu.

Potrivit ordinului semnat de Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close