Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident între trei TIR-uri şi un autoturism, pe DN7. Două persoane au murit pe loc

Grav accident între trei TIR-uri şi un autoturism, pe DN7. Două persoane au murit pe loc

Grav accident între trei TIR-uri şi un autoturism, pe DN7. Două persoane au murit pe loc
Sursa foto: Foto: aradon.ro
23 Apr 2012   •   07:52

Grav accident luni dimineaţă pe DN 7. Doi oameni au murit şi trei au fost răniţi în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în zona localităţii argeşene Drăganu, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind blocat.
   
La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare, patru victime, dintre care două decedate, fiind scoase dintr-un autoturism implicat în accident, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, plutonier Sorina Slăvoiu.
   
Din primele cercetări a rezultat că autoturismul a intrat în coliziune frontală cu o autocisternă, pe fondul unei depăşiri neregulamentare. În urma impactului, un bărbat şi o femeie din autoturism au decedat pe loc.
   
Cei trei răniţi, doi din autoturism şi unul din autocisternă, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
   
La scurt timp după accident, în aceeaşi zonă s-a produs un carambol în care au fost implicate două autocamioane, nefiind înregistrate victime.
   
Circulaţia pe DN 7,  între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a fost complet blocată, cozile de autovehicule întinzându-se pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri de mers.
   
Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: accident DN7
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close