Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi trei răniţi grav, în urma unui accident petrecut între Sebeş şi Deva

Infotrafic. Un mort şi trei răniţi grav, în urma unui accident petrecut între Sebeş şi Deva

Infotrafic. Un mort şi trei răniţi grav, în urma unui accident petrecut între Sebeş şi Deva
Sursa foto: masina accidentata
06 Apr 2009   •   08:20

O adevărată tragedie a avut loc pe drumul dintre Sebeş şi Deva. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie. Şoferul a vrut să facă stânga, dar nu a văzut tirul care se apropia din sens opus. Maşina a fost izbită în plin, iar pasagerii au fost scoşi dintre fiare cu ajutorul celor de la descarcerare.

Când au ajuns echipelede intervenţie, şoferul nici nu bănuia că bărbatul care stătea în dreapta lui era mort şi că alte două femei erau grav rănite. Totul s-a întâmplat prea repede.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 7. Şofeul a vrut să facă stânga pentru a intra pe un drum lăturalnic. Nu a văzut însă că din sensul opus venea un TIR.

Ambulanţele şi echipele de descarcerare au sosit imediat. Şoferul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu-Mureş. Medicii sunt sceptici, însă, în privinţa şanselor de supravieţuire ale barbatului.

Celelalte două victime sunt internate la Spitalul Judeţean din Alba Iulia. Din cauza accidentului, traficul pe drumul national 7 a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de 2 ore.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic Sebes DN7
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close