Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes-Benz a lansat în România noul Vito

Mercedes-Benz a lansat în România noul Vito

Mercedes-Benz a lansat în România noul Vito
06 Oct 2010   •   16:50

Mercedes-Benz România a lansat pe piaţa autohtonă noul Vito. Autovehiculul comercial uşor are noi motorizări şi sisteme de transmisie care reduc emisiile poluante şi consumul de combustibil cu până la 15 procente, îmbunătăţind, în acelaşi timp, performanţele. Şasiul complet reconfigurat este ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, în funcţie de modelul ales - habitaclul şoferului ? pentru toate modelele - şi compartimentul pasagerilor ? pentru Vito crewbus.

mercedes-benz_vito_3_400

Cea mai importantă inovaţie prezentă la noul Vito este un sistem de propulsie complet nou. Toate motorizările sunt conforme standarului de emisii Euro 5. Alte reduceri ale consumului de combustibil şi emisiilor poluante sunt posibile utilizând tehnologia BlueEFFICIENCY, disponibilă opţional. Noile motoare în patru cilindri, care înregistrează 70 kW (95 CP) ale modelului Vito 110 CDI, 100 kW (136 CP) în cazul Vito 113 CDI şi 120 kW (163 PS) în cazul modelului Vito 116 CDI sunt dotate cu arbori de echilibrare pentru un rulaj lin.

mercedes-benz_vito_4_400

Noul sistem de transmisie ECO Gear cu 6 viteze disponibil la toate modelele în patru cilindri oferă un raport amplu de trasmisie pentru o performanță optimă şi permite un consum scăzut de combustibil şi emisii poluante reduse.

mercedes-benz_vito_5_400

În topul motorizărilor diesel este cea în şase cilindri, utilizată pentru Vito122 CDI. Cu o putere de 165 kW (224 CP), acesta oferă acum o performanţă îmbunătăţită, combinată cu economia de combustibil. Nu în ultimul rând, trebuie menţionat modelul Vito 126, cu motorul în şase cilindri, pe benzină, ce înregistrează 190 kW (258 CP).

La interior, Vito are un nou schimbător de viteze, butoane pe partea superioară a tabloului de control din consola centrală şi o unitate îmbunătăţită de control pe tavan. Vito crewbus oferă sistemul Rear Seat Entertainment, pentru divertismentul pasagerilor.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: mercedes benz
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close