Antena 3 CNN Economic Biz News Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 săptămâni. Vezi cursul BNR

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 săptămâni. Vezi cursul BNR

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 săptămâni. Vezi cursul BNR
Sursa foto: Foto: shutterstock.com
de M.Z.    |    04 Dec 2013   •   13:39

Referinţa BNR a urcat miercuri la 4,4715 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 săptămâni. Banca Naţională a stabilit miercuri, 4 decembrie, un curs de referinţă de 4,4715 lei/euro, cu 0,31 bani mai mare decât cel din şedinţa anterioară.

Moneda naţională a scăzut miercuri în raport cu euro, dar a câştigat teren în faţa dolarului american.

 
Leul a crescut în comparaţie cu dolarul american. BNR a publicat un curs de 3,2900 lei/dolar, cu 0,36 bani mai mic decât cel din 3 decembrie.

Moneda euro a crescut spectaculos şi marţi, după declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, privind suspendarea memorandumului cu FMI

 
Discutarea în board-ul FMI a scrisorii de intenţie şi a memorandumului de politici economice încheiate cu autorităţile române, programată pentru luna decembrie, va fi amânată întrucât documentele trebuie să conţină şi semnătura preşedintelui ţării.
 

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat marţi dimineaţă că aşteaptă ca autorităţile române să decidă dacă doresc să modifice măsurile necesare pentru a atinge ţinta de deficit bugetar pe 2014 înainte de a transmite memorandumul Consiliului Executiv al instituţiei financiare internaţionale.

×
Subiecte în articol: curs BNR curs valutar euro leu dolar american
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close