Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege un set de mobilă pentru bucătărie modern și rezistent! Iată câteva modele

Alege un set de mobilă pentru bucătărie modern și rezistent! Iată câteva modele

Indiferent de cum ar arăta o locuință, dacă nu are o bucătărie, totul este în zadar. Bucătăria este cea mai funcțională încăpere din casă, deoarece în interiorul ei petrecem o mare parte din timpul nostru.

Alege un set de mobilă pentru bucătărie modern și rezistent! Iată câteva modele
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2022   •   16:18

În bucătărie gătim, luăm masa alături de cei dragi, ne relaxăm la o băutură fierbinte sau la o gustare delicioasă și stăm de vorbă ore în șir cu cei mai buni prieteni.

Mulți oameni preferă să stea în bucătărie atunci când merg în vizită la cineva, așa că ea trebuie să arate impecabil. Dacă ți-ai cumpărat recent o casă sau pur și simplu vrei să reorganizezi această încăpere, trebuie să alegi cu grijă piesele de mobilier. Este important ca acestea să se potrivească cu restul mobilierului din casă, să aibă dimensiunile potrivite, astfel încât să nu ocupe tot spațiul liber, și să fie realizate din materiale de calitate.

În cazul în care vrei să achiziționezi un set mobila bucatarie, trebuie să alegi un magazin de încredere așa cum este VreiMobila.ro, ca să ai siguranța că vei investi în produse fabricate din materiale durabile. Mobila de bucătărie nu o vei schimba în fiecare an, așa că este important să o alegi cu atenție, astfel încât să te bucuri de ea pentru o perioadă îndelungată de timp.

Iată câteva exemple de seturi pe care le poți comanda de pe acest site!

1. Set Bucătărie Top Line, 260 cm, Alb Lucios - 2999,00 de Lei, preț redus de la 4799.00 Lei

Dacă îți dorești un set mobilă bucătărie modern, setul Top Line reprezintă alegerea potrivită. Mobilierul este special conceput din materiale de înaltă calitate, cu o rezistență uimitoare la condiții extreme, zgârieturi și umiditate.

Acest set este compus atât din corpuri superioare, cât și din corpuri inferioare, acestea fiind prevăzute cu multiple spații de depozitare. Așadar, vei putea să-ți organizezi eficient toate lucrurile de care vei avea nevoie în bucătărie.

Totodată, setul de mobilă pentru bucătărie are un blat întreg care poate fi decupat în funcție de poziționarea corpurilor, a aparatelor electrocasnice sau a chiuvetei din bucătărie. În plus, poate fi întreținut ușor, pentru suprafețele din lemn fiind recomandată utilizarea unei cârpe uscate sau a produselor specifice pentru curățarea produselor din lemn.

2. Set bucătărie Alfa cu Print, 260 cm, Wenge/Cafea - 1999.00 de Lei, preț redus de la 2599.00 Lei

Acesta este un alt set pe care îl poți lua în calcul dacă îți dorești să îți amenajezi modern bucătăria. Este fabricat în România și are un preț de producător, fiind o opțiune extrem de avantajoasă. Pe deasupra, este foarte bine compartimentat, așa că vei avea multe spații de depozitare, are o înălțime reglabilă în funcție de necesități și poate rezista cu brio la condiții extreme.

Totodată, este un set de mobilă pentru bucătărie care are uși cu o deschidere reversibilă. Corpurile pot fi deschide în stânga sau în dreapta în funcție de nevoi.

3. Bucătărie Alfa cu vitrină, 260x210x60 cm, wenge/alb - 1799,00 de lei, preț redus de la 2399.00 Lei

Atunci când cauți un set mobilă bucătărie, poți lua în considerare și acest model. Este produs în România, este format din 3 corpuri superioare și 3 inferioare și este foarte rezistent la uzură. Pe deasupra, are o deschidere reversibilă și un blat care poate fi decupat așa cum îți dorești.

Acestea sunt doar câteva exemple de seturi cu mobilier pentru bucătărie pe care le vei găsi pe VreiMobila.ro. Intră pe site pentru a descoperi mai multe modele!

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close