Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Amenajează baia cu stil! Alege mobilier pentru baie, oglinzi decorative de la un producător consacrat

Amenajează baia cu stil! Alege mobilier pentru baie, oglinzi decorative de la un producător consacrat

Transformă-ți baia într-o încăpere pe placul tău, cu produse de calitate și în tendințe.

Amenajează baia cu stil! Alege mobilier pentru baie, oglinzi decorative de la un producător consacrat
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2022   •   12:28

Ai putea crede că este greu să faci acest lucru, însă în oferta magazinului Orsini poți găsi articolele de mobilier pentru baie și oglinzi decorative de cea mai bună calitate, în stilul dorit, chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Iată cum poți face cele mai bune alegeri pentru o amenajare cu stil a băii tale.

De ce să alegi produsele pentru echiparea băii de la un producător consacrat?

Zi de zi, petreci în baie suficient timp pentru a avea pretenția de a sta într-un loc curat, organizat, frumos. Pentru a beneficia de un moment de relaxare și pentru a profita din plin de o organizare impecabilă, este nevoie să alegi pe măsură. 

Atmosfera pe care o vei crea în baia ta este dată nu numai de stilul preferat, de culoare, de aspectul mobilei sau de elementele de decor pe care le vei alege, ci și de calitatea acestora. Este foarte important să pui calitatea pe primul loc, deoarece finisajele impecabile vor oferi băii tale un aspect inedit. 

Alegând un producător consacrat de mobilier pentru baie și elemente potrivite pentru decor, vei avea tocmai garanția calității desăvârșite. Mai mult decât atât, vei putea să faci combinații inedite sau să alegi seturi realizate într-un stil rafinat, iar ceea ce vei obține pe termen lung va fi o satisfacție nemăsurată. 

Depozitare eficientă cu ajutorul mobilierului potrivit 

Unul dintre aspectele care, într-adevăr, contează atunci când alegi mobilierul pentru baie este utilitatea acestuia. Din magazinul Orsini ai posibilitatea de a alege soluții de depozitat inteligente, cu ajutorul cărora această încăpere să fie un spațiu extrem de bine organizat, cu un aspect modern. 

Dulapul de baie este cel care îți va permite să optimizezi spațiul de depozitare din baia ta. Poți alege între modelele de dulapuri suspendate pe perete sau cele de sine stătătoare, în funcție de stilul preferat – de reținut că mobilierul suspendat oferă un stil modern băii tale, în timp ce mobilierul de sine stătător oferă un stil clasic. 

Alege mobilierul potrivit pentru organizarea eficientă a produselor de înfrumusețare, a cosmeticelor, a articolelor de farmacie, a prosoapelor și altor obiecte din baia ta. Mai mult decât atât, ține cont de designul mobilierului de baie – alege un mobilier ale cărui uși se deschid și se închid lin, cu lumini sau prize integrate, pentru o utilizare practică. 

Oglinda de baie, un accesoriu practic, pentru un decor în stilul preferat 

Dacă dulapul de baie nu este unul cu oglindă inclusă, nu uita de importanța acesteia și alege o oglindă individuală. Nu subestima puterea pe care o are acest obiect de decor în crearea unei atmosfere specifice în baia ta. Cu ajutorul unei simple oglinzi poți defini stilul băii, poți atrage un plus de lumină în această încăpere și poți crea atmosfera dorită. Rama oglinzii, forma sau designul acesteia sunt aspecte care participă în egală măsură la obținerea rezultatelor dorite. 

Orsini Store este magazinul din care vei putea alege acest accesoriu de decor în stilul preferat. De dimensiuni diferite, pătrate, rotunde sau dreptunghiulare, cu rama în culori potrivite unui stil clasic sau unui stil modern, oglinzile decorative din oferta magazinului nostru reprezintă cea mai bună soluție pentru a completa un decor personalizat al băii tale. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close