Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să ții copiii în grădină? Nici măcar nu vorbesc de internet

Cum să ții copiii în grădină? Nici măcar nu vorbesc de internet

Ocupațiile copiilor de toate vârstele sunt astăzi mai degrabă din sfera tehnologiei, iar mulți părinți devin disperați la gândul că copiii lor nu petrec timp în aer liber, nu aleargă, nu socializează cu alți copii, nu desfășoară activități considerate sănătoase.

Cum să ții copiii în grădină? Nici măcar nu vorbesc de internet
Sursa foto: Olesia Bilkei / Shutterstock.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2022   •   14:18

Există însă soluții extrem de atractive la care părinții pot apela, iar succesul în a ține copiii afară, în grădină, mai ales pe timp frumos, va fi unul garantat. Iată câteva dintre ideile la care poți apela în acest sens.

Creează-le copiilor un mic parc în propria grădină 

Un mic parc în propria grădină îți va garanta succesul unor aventuri în natură pe care copiii vor dori să le petreacă zilnic. Un leagăn, un tobogan sau un mic carusel vor fi cu siguranță atracția grădinii pentru copiii tăi care vor petrece atât de mult timp afară încât internetul și dispozitivele moderne pe care și-ar petrece timpul în mod obișnuit vor ajunge să fie date uitării. 

Asigură distracția necesară pe timp călduros

Căldura mare din timpul verii poate fi suportată cu o mai mare ușurință de către copii dacă le asiguri cele necesare distracției pe măsură. O piscina copii nu trebuie să lipsească din nicio grădină complet echipată pentru o familie cu copii. Ocazia perfectă pentru aceștia de a se distra alături de prieteni, fie în zilele obișnuite, fie atunci când dau mici petreceri pline de veselie. Cu zeci de bile colorate, un tobogan acvatic sau pur și simplu câteva jucării de apă, le vei asigura acestora distracția perfectă chiar și pe timp canicular. 

Un loc de joacă de poveste

Pentru a diversifica activitățile pe care cei mici le realizează alături de prietenii lor în propria grădină, creează-le acestora spațiul necesar pentru a se simți exact ca în poveștile pentru copii. În poveștile pentru copii apar deseori căsuțele din copac în care aceștia își invită prietenii și au parte de aventuri miraculoase. Pentru a asemăna cât mai mult lumea reală cu cea a poveștilor, transformă-ți propria grădină în una de poveste și alege oricare dintre modelele de Casute din Lemn pentru Copii care ți se pare potrivită pentru a completa aventurile copiilor tăi. 

Asigură-te că ai oricare dintre aceste atracții în propria grădină – de preferat cât mai multe dintre acestea, iar copilul tău va uita efectiv de dorința de a petrece timp pe tabletă sau pe telefon, uitându-se la desene sau la filme animate pe internet. Timpul petrecut în grădină va fi nu numai distractiv, ci și benefic din toate punctele de vedere.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close