Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vrei să deschizi o nouă afacere sau să o dezvolți pe cea actuală? URED Group facilitează procesul pentru tine

Vrei să deschizi o nouă afacere sau să o dezvolți pe cea actuală? URED Group facilitează procesul pentru tine

Fie că vrei să înființezi o nouă firmă, fie că vrei să aduci modificări celei actuale, există o chestiune foarte importantă de care trebuie să ții cont și fără de care orice demers este imposibil.

Vrei să deschizi o nouă afacere sau să o dezvolți pe cea actuală? URED Group facilitează procesul pentru tine
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2023   •   11:21

Sediul social reprezintă o condiție obligatorie pentru ca orice societate să poată funcționa în parametri legali, lipsită de riscul unor sancțiuni. Pentru că procesul din spatele obținerii acestuia poate fi foarte anevoios, poți apela la serviciile URED de găzduire sediu social pentru firma ta, care vor face totul mult mai simplu și rapid.

Ce reprezintă sediul social și de ce este necesar?

Acest sediu poate fi definit în linii mari ca fiind un spațiu de business, o adresă oficială pentru orice firmă, necesar și obligatoriu. Aici este locul unde, teoretic, se desfășoară activitatea antreprenorială, unde se primește și de unde se transmite corespondența, unde se organizează ședințe, se stabilesc întâlniri și sunt găzduite controale. Imposibilitatea de a face dovada deținerii unui sediu social stabil ori a unui contract de închiriere expirat poate conduce la amenzi mari, cazier fiscal pentru antreprenor, stoparea activității firmei sau chiar dizolvarea din oficiu a acesteia, costurile de reversare a procesului fiind ridicate. URED Group te ajută, printr-o ofertă vastă de servicii, să eviți toate aceste complicații și să te bucuri de o existență pe piață lipsită de riscuri.

Care sunt facilitățile aferente serviciilor de găzduire sediu social?

Sediul social poate fi orice spațiu pe care îl deții sau îl închiriezi pentru a-l folosi în acest scop. Provocarea apare însă în momentul în care trebuie să obții toate aprobările necesare din partea vecinilor sau a asociațiilor de proprietari. De multe ori acesta este un impediment greu de depășit, ceea ce te obligă să îți reconsideri decizia. În schimb, cu ajutorul serviciilor de găzduire oferite de URED toate aceste probleme sunt eliminate, având posibilitatea de mutare imediată.

URED îți oferă șansa să ai biroul în clădiri moderne din zone centrale dezvoltate special spre a fi utilizate în acest scop. Momentan, sunt disponibile spații în sectoarele 1 și 2, urmând ca pe viitor opțiunile să se diversifice considerabil, iar fiecare dintre aceste spații sunt dotate corespunzător exploatării ca sediu social, cu facilități fizice și tehnice, cu servicii de mentenanță incluse și fără costuri legate de chirie sau întreținere.

Nu în ultimul rând, ai la dispoziție numeroase oferte dintre care să alegi în funcție de nevoile business-ului tău, dar și de bugetul pe care ești dispus să îl aloci în acest sens. Costurile încep de la 9 EUR lunar pentru un sediu social fără activitate, însă poți obține și propriul birou, dotat complet și gata de exploatare, în schimbul a 10 EUR per metru pătrat, lunar. Ca soluție de mijloc ai varianta unui sediu social cu activitate redusă pentru 35 EUR pe lună.

Cum poți încheia o colaborare cu URED Group?

Dacă îți dorești să beneficiezi de serviciile de găzduire a sediului social pe care echipa URED le propune, tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să analizezi în detaliu ofertele disponibile. Din momentul în care te-ai decis asupra uneia, mai rămâne să apeși butonul „comandă acum” și să completezi formularul către care vei fi direcționat cu datele solicitate. Certificatul de înregistrare al firmei (CUI-ul) și cartea de identitate a administratorului sunt singurele documente necesare în acest sens. După furnizarea informațiilor, vei fi contactat în scurt timp pentru a stabili toate detaliile colaborării și a da startul.

Scapă de birocrația din spatele procesului de găsire și găzduire a sediului social cu URED Group!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close