Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday e dupa colt. Primele 6 oferte anuntate

eMAG Black Friday e dupa colt. Primele 6 oferte anuntate

eMAG Black Friday e dupa colt. Primele 6 oferte anuntate
15 Noi 2018   •   13:30

eMAG Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, este foarte aproape. Au mai ramas doar cateva ore, insa magazinul online emag.ro a anunțat deja o serie de reduceri foarte atractive ce sunt cuprinse in catalogul eMAG.

eMAG Black Friday – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2018

emag.ro a publicat deja o serie de oferte la diferite produse – click AICI.

În 2018, magazinul eMAG sărbătorește Black Friday vineri, 16 noiembrie. CEO-ul eMAG a anunțat că a fost aleasă această dată pentru ca magazinul să livreze toate comenzile până minivacanța de 1 decembrie.

Pentru informatii in timp real, urmariti eMAG Black Friday LIVE si eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday – 3 milioane de produse
 

eMAG a anunțat că în oferta eMAG Black Friday 2018 sunt incluse 3 milioane de oferte din toate categoriile.

De asemenea, se pot cumpara produse in rate. Concret, de Black Friday 2018, eMAG le ofera clientilor posibilitatea sa cumpere produse in maximum 60 de rate fara dobanda daca folosesc anumite tipuri de carduri (Mastercard si Visa, emise de diferite banci).

Detalii AICI.

eMAG Black Friday – premiu: un Mercedes-Benz
 

De eMAG Black Friday, un client fericit care si-a achitat produsele printr-un card salvat Mastercard sau Maestro va castiga o masina Mercedes-Benz GLC 250 Coupe.

Pentru a putea castiga masina, trebuie sa intri in contul tau de client eMAG, in sectiunea "Cardurile mele", si sa adaugi cardul tau Mastercard sau Maestro. Apoi, de eMAG Black Friday (16 noiembrie), comanda produsul pe care ti-l doresti si achita-l cu ajutorul cardului tau salvat Mastercard sau Maestro. 

In acest fel participi automat la tragerea la sorti din ianuarie 2019 si poti castiga un Mercedes-Benz GLC 250 Coupe.

Detalii AICI.

Emag.ro a lansat deja câteva oferte de Black Friday.

eMAG Black Friday – telefoane mobile
 

1. Un telefon mobil Apple iPhone, 64 GB, 4G, de culoarea space grey, are o reducere de 24%, adică aproape un sfert din preț.

Produsul este AICI.

eMAG Black Friday - televizoare
 

2. Un televizor LED Star-Light cu diagonala de 80 de cm, 32DM3500, HD, are o reducere de 33% in campania eMAG Black Friday și costă numai 399,99 lei.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday - electrocasnice
 

3. In campania emag.ro sunt incluse, ca in fiecare an, si numeroase electrocasnice. Una dintre cele mai atractive oferte anuntate deja de eMAG este cea pentru masina de spalat rufe Slim Arctic model APL61012BDW0, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, cu 1000 de rotatii de minut, si care face parte din cea mai buna clasa energetica, cea A+++.

Aceasta oferta va permite nu doar sa economisiti bani la cumpararea produsului, ci si ulterior, deoarece acesta consuma foarte putina energie.

Pretul este redus cu 55% in campania eMAG Black Friday, iar masina de spalat costa numai 499,99 lei.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday - aspiratoare
 

4. Un aspirator fara sac Philips, PowerPro Active FC9532 / 09, 750 W, 1,7 litri, are o reducere de 45% in campania eMAG Black Friday.

Pretul este foarte bun si poate fi consultat AICI.

eMAG Black Friday – anvelope 
 

5. Din oferta eMAG Black Friday nu lipsesc anvelopele de iarna. De pilda, anvelopele Tigar Winter 195/65R15 91H au o reducere de 44% si pot fi cumparate la pretul de 99,99 lei.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday - produse de îngrijire

 

6. O perie rotativa Rowenta Brush Activ Volume&Shine 2 CF9530, 1000 W, are o reducere de 55% in campania eMAG Black Friday.

Pretul este AICI.

Emag.ro va anunta in curand ce alte produse sunt incluse in campania eMAG Black Friday.

Pana la urmatorul anunt, emag.ro a transmis ca, si in acest an, din oferta nu vor lipsi televizoarele, telefoanele, masinile de spalat rufe, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde, aparatele frigorifice, incorporabilele, laptopurile, desktop PC-urile, aragazele, tabletele, imbracamintea, incaltamintea, parfumurile, ceasurile, mixerele, epilatoarele, ondulatoarele, cosmeticele, aparatele foto, espressoarele, mediaplayerele, playerele portabile, videoproiectoarele, gentile, imprimantele, scannerele, monitoarele, anvelopele de iarna si jantele, produsele de gaming, piesele de mobilier, jucariile, cartile, saltelele, produsele de gradinarit.
 

×
Subiecte în articol: emag black friday emag Black Friday
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close