Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday frigidere. 600 de lei o combina nou-nouta

eMAG Black Friday frigidere. 600 de lei o combina nou-nouta

eMAG Black Friday frigidere. 600 de lei o combina nou-nouta
15 Noi 2018   •   13:38

eMAG Black Friday frigidere. Nu mai e mult, iar emag.ro da startul campaniei de Vinerea Neagra 2018, in care sunt incluse numeroase oferte la aparate frigorifice, dupa cum a anuntat deja magazinul online.

eMAG Black Friday frigidere – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2018

In campania eMAG Black Friday 2018 sunt incluse 3 milioane de produse la oferta, inclusiv frigidere, combine frigorifice, frigidere side by side, lazi frigorifice si alte aparate frigorifice care pot fi cumparate acum la preturi foarte bune.

eMAG Black Friday frigidere – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday frigidere Arctic

 

Emag.ro a facut publica deja o lista cu produse care vor fi incluse in campania de Vinerea Neagra 2018. Pe lista se afla si o combina frigorifica Arctic model AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa energetica A+, care are o reducere de 33%, costand doar 599,99 lei.

Oferta este AICI.

Combina frigorifica Arctic este de culoare alba si are o inaltime de 181,4 cm.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod conventional spatiul necsar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.

Pentru informatii in timp real, urmariti eMAG Black Friday LIVE si eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday frigidere si combine frigorifice

 

Compartiment Fast Freeze Zone al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.    

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday frigidere – Toate ofertele apar AICI.

De asemenea, combina frigorifica Arctic dispune si de Garden Fresh, un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Astfel, alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

eMAG Black Friday frigidere la reducere

Combina face parte din clasa energetica A+, oferind un consum redus de energie electrica comparativ cu produsele din clasa A. 
      
Termostatul este ajustabil si usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday frigidere – Toate ofertele apar AICI.

 

eMAG Black Friday frigidere la oferta

Rafturile ajustabile permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 
      
In ceea ce priveste rafturile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri, si acestea sunt ajustabile. 

Combina frigorifica Arctic are usi reversibile, adica le poti monta in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific.    
      
Rafturile sunt fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata si ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.    

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday frigidere – Toate ofertele apar AICI.

×
Subiecte în articol: emag black friday emag
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close