Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday laptopuri. Chilipir: super-laptop sub 1.000 de lei

eMAG Black Friday laptopuri. Chilipir: super-laptop sub 1.000 de lei

eMAG Black Friday laptopuri. Chilipir: super-laptop sub 1.000 de lei
15 Noi 2018   •   13:40

eMAG Black Friday laptopuri. emag.ro a publicat deja catalogul care anunta o serie de produse ce sunt incluse in campania de Vinerea Neagra 2018. In catalog este inclus si un laptop care costa acum sub 1.000 de lei.

eMAG Black Friday laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2018

In acest an, emag.ro a anuntat ca va include in campania de Black Friday nu mai putin de 3 milioane de produse, inclusiv electronice precum desktop PC-uri, monitoare, videoproiectoare, playere multimedia etc.

Din oferta nu vor lipsi laptopurile de la diferite branduri. emag.ro a publicat deja catalogul Black Friday 2018, iar acesta include un laptop foarte bun de la producatorul HP, care poate fi cumparat acum la un pret excelent.

Laptopul HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Free DOS, de culoare neagra, are o reducere de 33% in campania eMAG Black Friday laptopuri si costa 999,99 lei.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday laptopuri la reducere
 

Noul laptop HP are un design mobil durabil, care poate tine pasul cu sarcinile complexe. 

Conceput pentru afaceri, cu ajutorul acestui laptop puteti sa finalizati cu incredere proiectele cu puterea unui procesor Intel i3 cu doua nuclee.

Displayul este de 15,6 inchi, HD, avand asadar o rezolutie de 1366 X 768. Diagonala de 15,6 inchi este foarte generoasa, ceea ce va permite sa urmariti filmele preferate ca si cand v-ati uita la televizor.

eMAG Black Friday laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

Oferta este AICI.

Pentru informatii in timp real, urmariti eMAG Black Friday LIVE si eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday laptopuri HP
 

Memoria RAM este de 4 GB, iar spatiul de stocare este foarte generos, de 500 de GB.

Unitatea optionala SuperMulti DVD+/-RW va permite sa vedeti filme de pe DVD si sa creati copii de rezerva pentru proiectele dvs.

Poti contribui la atenuarea zgomotului ambiant, inclusiv a clicurilor de tastatura, cu software-ul HP Noise Reduction, iar laptopul ofera imagini clare si precise. 

Modulul firmware TPM (Trusted Platform Module) ofera chei de criptare la nivel de hardware, care contribuie la protejarea datelor, e-mailului si acreditarilor utilizatorilor.

eMAG Black Friday laptopuri la oferta
 

Beneficiati de conexiuni rapide cu combinatia LAN Gigabit si WLAN 802.11ac/Bluetooth 4.2.

De asemenea, laptopul are o greutate redusa, de numai 1,86 kilograme, ceea ce va permite sa il luati cu usurinta la birou sau atunci cand vreti sa lucrati in oras. Mai mult, il puteti lua chiar si in vacante.

eMAG Black Friday laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

Oferta este AICI.

×
Subiecte în articol: emag black friday emag
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close