Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday televizoare. Iti iei TV nou cu 400 de lei

eMAG Black Friday televizoare. Iti iei TV nou cu 400 de lei

eMAG Black Friday televizoare. Iti iei TV nou cu 400 de lei
15 Noi 2018   •   13:36

eMAG Black Friday televizoare. In 2018 magazinul online emag.ro are o multime de reduceri la televizoare de la numeroase branduri. emag.ro a anuntat deja mai multe oferte care sunt incluse in catalogul reducerilor.

eMAG Black Friday televizoare – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2018

eMAG Black Friday televizoare – reduceri de peste 30%

emag.ro a anuntat inca de ieri o lista cu primele produse incluse in oferta eMAG Black Friday, iar printre acestea se numara si un televizor care are un pret foarte mic, de 399,99 lei, redus cu 33%.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday televizoare ieftine

Este vorba despre televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 80 de cm, 32DM3500 si rezolutie HD Ready.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 32DM3500.

Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Oferta este AICI.

Pentru informatii in timp real, urmariti eMAG Black Friday LIVE si eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday televizoare la oferta

El va ofera cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. 

Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat puteti viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. 

eMAG Black Friday televizoare 

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. 

Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

In plus, televizorul este usor de instalat sau de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte.

Oferta este AICI.

×
Subiecte în articol: Black Friday emag black friday emag
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close