Antena 3 CNN Economic Mișcare surpriză făcută de Uber în România

Mișcare surpriză făcută de Uber în România

 Mișcare surpriză făcută de Uber în România
26 Iul 2016   •   14:21

Uber anunţă lansarea serviciului UberX la Cluj-Napoca, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare oraşe din Europa Centrală şi de Est, în opinia reprezentanţilor companiei americane.

Serviciul va fi disponibil pentru clujeni şi turiştii care vizitează oraşul începând cu prima săptămână din august.

'Uber va ajunge în Cluj Napoca, Silicon Valley al României şi unul din cele mai importante centre culturale ale ţării, în prima săptămână din august. Şoferii care doresc să câştige un venit suplimentar cu propria maşină au acum oportunitatea să devină micro-antreprenori cu Uber', se arată în comunicatul transmis marţi AGERPES. Potrivit sursei citate, mii de clujeni au descărcat deja aplicaţia UberX.

Aceasta oferă locuitorilor unui oraş posibilitatea de a se înscrie pe o platformă, ca şofer sau ca pasager, şi de a folosi oportunităţile oferite de generoasa bază de date care se creează pentru a ajunge mai uşor la o destinaţie dorită, sau de a câştiga bani.

'Aplicaţia Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la şoferi care îşi doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi. Uber iubeşte Cluj-Napoca şi suntem gata să contribuim, alături de parteneri locali, pentru a face Clujul mai dinamic şi mai competitiv decât este deja", a declarat Nicoleta Schroeder, director general Uber România.

Potrivit comunicatului, data exactă la care serviciul va deveni operaţional va fi anunţată în curând. Până atunci, şoferii care îşi doresc să devină micro-antreprenori şi să câştige un venit conducând propria maşină sunt invitaţi să se înregistreze şi să devină parteneri.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Uber
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close