Antena 3 CNN Economic Salariul pe care îl are un curier în România, în 2024. Mii de posturi vacante sunt disponibile pe platformele de angajare

Salariul pe care îl are un curier în România, în 2024. Mii de posturi vacante sunt disponibile pe platformele de angajare

Din totalul de peste 35.000 de anunțuri de pe o platformă online de job-uri, 3.368 sunt posturi vacante disponibile pentru poziția de responsabil livrări. Salariul pe care îl primește un curier în România, în 2024.

Salariul pe care îl are un curier în România, în 2024. Mii de posturi vacante sunt disponibile pe platformele de angajare
Sursa foto: Getty Images I Yellow Dog Productions
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   10:00

Un angajat pe poziția de responsabil de livrări are un salariu care variază, în medie, între 550 și 850 de euro pe lună, potrivit unei platforme online de căutare de job-uri.

"Rolul de responsabil livrări este frecvent în cadrul companiilor de comerţ online sau de curierat, fiind responsabil de coordonarea şi optimizarea procesele de livrare.

Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei.

Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ.

Citește și: Angajații din Sănătate anunță grevă generală din luna februarie. Salariul pe care îl câștigă un medic, dar și o asistentă, într-un spital

Oferta salarială este între 550 şi 850 euro net, fiind active joburi la nivel naţional”, susţine Ana Vişian, marketing manager la o platformă de anunțuri.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, abonament clinică privată, traininguri şi cursuri şi zile libere suplimentare.

Din cele 3.368 de posturi vacante disponibile pentru poziția de responsabil livrări, cele mai multe sunt în Ploiești, București și Craiova.

×
Subiecte în articol: curier român salariu angajare
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close