Antena 3 CNN Economic Eugen Teodorovici: Vânzarea sediilor în care funcționează televiziunile Intact nu este obligatorie și nici evacuarea

Eugen Teodorovici: Vânzarea sediilor în care funcționează televiziunile Intact nu este obligatorie și nici evacuarea

Eugen Teodorovici: Vânzarea sediilor în care funcționează televiziunile Intact nu este obligatorie și nici evacuarea
20 Feb 2016   •   21:24
Fostul ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a spus, sâmbătă, că nu este obligatorie vânzarea sediilor Antenelor și nici evacuarea angajaților de acolo, în condițiile în care, potrivit legii, imobilele se pot închiria.
 
Mai mult, expertul care s-a ocupat de evaluarea sediilor a plecat până să-și ducă planul la bun sfârșit și a fost angajat un alt evaluator. Ulterior, s-a schimbat și guvernul.
 
”Eu am așteptat evaluarea cât timp am fost ministru, de asta nu m-am pronunțat. Iar ordonanța se referă la valorificare, nu vânzare, deci este posibilă și închirierea. Și, economic, statului așa îi dă mai bine”, a spus fostul ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.
 
”Expertul, după un timp, a plecat și a fost angajat un altul. Apoi, a venit un alt guvern”, a explicat fostul ministru PSD Teodorovici.

Comisia de Buget ar putea dezbate situația Antena 3
 
Comisia de Buget-Finanțe din Senat ar putea dezbate săptămâna viitoare decizia ANAF de a soma trustul Intact să evacueze sediile în care își desfășoară activitatea.
 
Totodată, ar putea fi analizate și documentele care au dus la crearea acestei situații.
 
Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a spus că el va face această propunere și speră ca ea să fie acceptată.
 
Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close