Antena 3 CNN Economic Ultima zi de valabilitate pentru poliţele RCA de la City Insurance. Ce trebuie să facă cei 500.000 de şoferi

Ultima zi de valabilitate pentru poliţele RCA de la City Insurance. Ce trebuie să facă cei 500.000 de şoferi

Astăzi este ultima zi de valabilitate pentru poliţele RCA de la City Insurance, astfel că aproximativ 500.000 de şoferi vor rămâne fără asigurare obligatorie auto.

Ultima zi de valabilitate pentru poliţele RCA de la City Insurance. Ce trebuie să facă cei 500.000 de şoferi
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Valentina Vasile    |    11 Mai 2022   •   14:23

Autorităţile au decis ca poliţele de asigurare RCA de la City Insurance să fie valabile timp de 90 de zile de la momentul în care s-a declarat falimentul companiei, iar astăzi este ultima zi de valabilitate.

Vorbim de aproximativ 500.000 de şoferi care trebuie să îşi facă o nouă poliţă de asigurare RCA la una din celelalte nouă companii aflate pe piaţă.

În cazul şoferilor care au poliţă RCA de la City Insurance, iar valabilitatea acestora este mai mare decât ziua de astăzi, aceştia îşi pot recupera banii aferenţi perioadei care rămâne neacoperită.

Aceştia trebuie să intre pe site-ul Fondului de Garantare a Asiguraţilor şi să urmeze procedurile, să întocmească documentele necesare şi îşi pot recupera banii.

Amenda în cazul şoferilor care nu au poliţă de asigurare RCA valabilă este între 1.000 şi 2.000 de lei.

×
Subiecte în articol: City Insurance asigurare RCA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close