Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Antena 3 Special FOAMEA ARE EPOLETI

FOAMEA ARE EPOLETI

FOAMEA ARE EPOLETI
24 Sep 2010   •   15:50

Suntem la sfarsitul unei saptamani in care am urmarit devoalarea unei fraude de proportii la votul pentru Legea Pensiilor; in care l-am auzit pe seful statului anuntand de la tribuna Parlamentului ca incet iesim din criza; in care Roberta Anastase, incercand sa acopere ecourile puternice ale fraudei a dezvaluit ca PSD ar fi lasat ca votul pe Legea Pensiilor sa treaca asa, in schimbul a 127 de miliarde de lei vehi; in care bugetarii au iesit in strada 3 zile la rand; in care Voictor Ponta a amenintat cu declansarea procedurilor de demitere e presedintelui; in care politistii nemultumiti au marsaluit pana la poarta Cotrocenilor fara ca sa aiba cu cine sa discute!  
O saptamana tulbure social si politic.
Dar lucrurile le vedem atat de grav numai noi, 80% din presa, este parerea presedintelui Traian Basescu!

Dar sa incepem cu subiectul zilei!

Politistii paziti de jandarmi! O situatie la care nimeni nu s-ar fi gandit acum cateva luni. Si totusi in a treia zi de proteste in Bucuresti, politistii s-au dovedit cei mai hotarati. Au iesit in piata, au protestat si au plecat in mars spontan spre Cotroceni. Ceea ce e contrastant in imaginile de azi : politistii protestatari, imbracati in uniforme sunt paziti de jandarmi si ei nemultumiti de situatia lor, dar aflati in exercitiul functiunii.

Cert e ca nici pentru unii, nici pentru ceilalti, desi oamenii s-au deplasat la Cotroceni, presedintele nu va iesi  sa discute cu ei.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close