Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Antena 3 Special NE-AU MINTIT SI ACUM VINE APOCALISPA TAXELOR

NE-AU MINTIT SI ACUM VINE APOCALISPA TAXELOR

NE-AU MINTIT SI ACUM VINE APOCALISPA TAXELOR
06 Mai 2010   •   16:37

Cea mai credibila voce a Romaniei , Mugur Isarescu a facut astazi poate cele mai grave declaratii din istoria recenta:Ne-au mintit cu planurile economice si in plus exista o rezistenta majora a politicului la taierea cheltuielilor!

Iar acum vine apocalipsa taxelor. Iata un scenariu!

Guvernantii si delegatia Fondului Monetar International au ajuns la un proiect de acord pentru cresterea veniturilor bugetare. Surse apropiate negocierilor spun ca impozitele pe cladiri, terenuri si masini vor fi majorate pâna la valori fara precedent. La insistentele sindicatelor si ale patronatelor, FMI tinde sa renunte la cresterea cotei unice de impozitare, cel putin pâna anul viitor. În schimb, Taxa pe valoarea adaugata va creste, probabil pâna la nivelul de 22%. Majorarea TVA este considerata unanim cea mai sigura varianta de suplimentare a veniturilor, chiar daca va provoca imediat cresterea a preturilor. Guvernul si FMI au negociat  si reducerea drastica a cheltuielilor în sectorul de stat. 250.000 de oameni îsi vor pierde locurile de munca.
 Cei ce vor avea norocul sa-si pastreze posturile vor fi obligati sa stea 20 de zile în concediu fara plata pâna la sfâtitul anului. Cifrele nu sunt definitive.

×
Parteneri
Directorul ANM anunţă data la care vine căldura cu adevărat
x close