Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Antena 3 Special PRESA - ULTIMA REDUTA PENTRU PUTERE!

PRESA - ULTIMA REDUTA PENTRU PUTERE!

PRESA - ULTIMA REDUTA PENTRU PUTERE!
10 Sep 2010   •   15:47

In ziua in care SOV era retinut de anchetatori, un grup de  deputati PDL depunea un proiect de lege prin care  se urmereste limitatea liberatii presei scrie si online. Toate ziarele și publicațiile din România ar trebui monitorizate de Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). In cazul încălcării codului profesional, să primească sancțiuni ce merg de la amendă la suspendarea timp de șase luni a licenței. Initiatorii numesc otrava infomationala ceea ce nu le convina la presa scris sau online.

Traian Basescu a fost prieten cu Vintu, s-au intalnit conspirativ prin parcarile din tara in negura noptii si chiar in vremea prieteniei lor SOV tinea legatura cu Nicolae Popa, fugit din tara de peste 10 ani.  Si poate ca nimic nu s+ar fi schimbat, esential, am spune daca acea inregistrare cu pixelul albastru nu ar fi aparut in campania electorala la televiziune lui SOV.

Cazul este exemplar, emblematic pentru cei 20 de ani de la Revolutie: mai bine de 10 ani au trecut de la devalizarea economiilor celor peste 300.000 de naivi ori lacomi pagubiti de FNI. Iar azi Sorin Ovidiu Vintu este in arest NU pentru asta , ci pentru ca i-a trimis bani lui Popa, unul din cei doi vinovati in prabusirea FNI. 

Dar unde e problema aici? Azi, SOV este raul in sine, condamnat inainte de a fi judecat, a fost gasit vinovat inca dinainte de a-i fi descoperit pacatul.

Nu dreptatea este miza, ci exercitarea puterii, in toate sensurile posibile. Dovada: stenograme spectaculoase care insa nu sunt decat o fateta a unui adevar cunoscut de presedinte in cel 6 ani de cand e seful acestei tari.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close