Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Antena 3 Special VANTU - PETARDA ANTI-FOAME!

VANTU - PETARDA ANTI-FOAME!

VANTU - PETARDA ANTI-FOAME!
09 Sep 2010   •   16:24

"Izolați-l pe Băsescu, domnilor!"  - cerea SOV in urma cu exact o luna, pe 9 august, intr-un interviu acordat ziarului Bursa.  Ce s-a schimbat de atunci: azi Vantu e in custodia Parchetului  General. Soferul sau Alex Stoian  e retinut si el.  Ambii sunt acuzati de favorizarea infractorului Nicolae Popa, cel care se afla in Indonezia de o vreme buna, departe de furia si nemultumirea celor care au ramas pagubasi dupa prabusirea Gelsor si FNI.  Mandate de retinere au mai fost emise si pentru Liviu Luca seful Petrom Service, partener de afaceri a lui SOV  si Octavian Țurcan, despre care se spune ca e administratorul firmelor din  Cipru  ale lui SOV.
Intrebarea e :  de ce se intampla tocmai acum toata aceasta poveste care ne tine pe toti in priza. Cine are interesul de a deturna atentia publica in momentul in care presedintele ne spune ca am trecut de varful crizei dar nu il crede nimeni? Cine vrea sa mute atentia de la un guvern care ne duce la sapa de lemn? Cine vrea sa dea circ acestui popor care are atata nevoie de paine?

Iata un scenariu posibil pentru zilele ce vin : azi SOV  are deja mandat de retinere.  Maine ar putea primi mandat de arestarea preventiva pentru 29 de zile. Cotestarea decizie , judecarea contestatiei, eventual eliberarea din arest preventiv ..iar in caz contrar 29 de zile de tocat acelasi subiect pe toate fetele. Asta insemna ca atentia asupra acestui caz va fi deturnata de la foame, frig, protestele de strada anuntate.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close