Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Cât a costat petrecerea de Halloween a miliardarilor lumii, la Bran. Doar o sticlă de tequila a fost 19.000 de lei

Cât a costat petrecerea de Halloween a miliardarilor lumii, la Bran. Doar o sticlă de tequila a fost 19.000 de lei

Petrecerea de Halloween organizată la Bran pentru miliardarii lumii a costat pe măsura buzunarelor lor. Aceștia s-au răsfățat cu preparate de lux și un cadru de poveste.

Cât a costat petrecerea de Halloween a miliardarilor lumii, la Bran. Doar o sticlă de tequila a fost 19.000 de lei
Sursa foto: Facebook | Castelul Bran
de Ovidiu Stan    |    Ioana Mircea    |    01 Noi 2022   •   16:49

Michael Cardenas s-a ocupat de tot. El a aterizat primul în România, în primăvară, a făcut rezervări, contracte și a plătit tot.

Potrivit unor surse, toată petrecerea de Halloween s-a învârtit în jurul fostului ambasador al Americii în Suedia, în mandatul lui Donald Trump, Ken Howery, căruia invitații i-au cântat la mulți ani la cina dinaintea petrecerii.

Este de înțeles de ce firma care s-a ocupat de organizare a fost din Suedia. Suedezii au venit de acasă cu bucătari, barmani și ospătari, mai puțin la brunch-ul din Piața Sfatului, din Brașov, care nu a fost obligatoriu pentru invitați.

Inclusiv vesela și polonicele au fost aduse din Suedia. Preparatele au fost de mare clasă, iar meniul de la cina din seara petrecerii de la Castelul Bran a fost pe gustul miliardarilor.

Totuși, băutura servită a fost premium și de lux. Spre exemplu, Tequilla a fost adusă de la București, iar doar o sticlă a costat 19.000 lei.

La petrecerea de la castel, totul a fost pregătit în detaliu, inclusiv recuzita și efectele, potrivit unei surse sigure. Cel care s-a ocupat de acest lucru a fost regizorul și producătorul român, Bogdan Ionescu, iar costul a ajuns la 200.000 de euro.

Costul total al evenimentului ce include deplasarea, cazarea, paza, cele două cine și petrecerea de la castel a ajuns la 1.5 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Halloween Castelul Bran
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close