Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Noi imagini cu Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor. Avocat: "Este practic o fraudă. Mai flagrant decât ce vedem acum nu există"

Noi imagini cu Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor. Avocat: "Este practic o fraudă. Mai flagrant decât ce vedem acum nu există"

Au apărut noi imagini cu edilul sectorului 1, Clotilde Armand, în timp ce se află în sala în care se sortează voturile.

Noi imagini cu Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor. Avocat: "Este practic o fraudă. Mai flagrant decât ce vedem acum nu există"
de Redacția Antena 3    |    06 Aug 2021   •   22:27

Întrebat dacă această acțiune este legală sau nu, avocatul Mihai Drăgan a zis că acest demers este ilegal şi face apel la procurorul Iaşinovschi să înceapă urmărirea penală in personam.

„Sută la sută este ilegal. Candidații au dreptul să intre în biroul electoral de circumscripție, au dreptul să asiste, să observe numărarea, renumărarea orice fel de acțiune asupra voturilor, buletinelor de vot și proceselor verbale.

Nu au voie să intre în sala respectivă pentru ca altfel ar fi un haos. Nu au dreptul să intre în sala respectivă decât doar în mod excepțional cu aprobarea unui membru al biroului și doar sub supravegherea unei persoane, în caz excepțional, a unui președinte de secție,de post, şi asta doar dacă nu se găsește nu știu ce document.

Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: "A fost acolo, în sala de sortare a voturilor"

În niciun caz nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale, ori ceea ce vedem aici este sortarea voturilor. Ceea ce vedem aici este practic o fraudă.

Somez public pe procurorul Iașinovschi să înceapă urmărirea penală im personam pentru că mai flagrant decât ce vedem acum nu există", a spus Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Daniel Tudorache.

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand voturi Sector 1

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close