Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Ana-Maria Roman şi Cristi Popovici, mărturii cutremurătoare de pe linia frontului

Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Ana-Maria Roman şi Cristi Popovici, mărturii cutremurătoare de pe linia frontului

Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Ana Maria Roman şi Cristi Popovici s-au aflat în aceste zile în cele mai fierbinți zone din Ucraina. În ediția din această seară a emisiunii Exces de putere au prezentat detalii cutremurătoare din realitatea de pe front.

Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Ana-Maria Roman şi Cristi Popovici, mărturii cutremurătoare de pe linia frontului
Sursa foto: Antena 3
de Ana-Maria Roman    |    Cristi Popovici    |    Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2022   •   23:08

Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Ana Maria Roman şi Cristi Popovici, au transmis din oră în oră din mijlocul celor mai periculoase zone ale Ucrainei, riscându-şi de multe ori viaţa pentru a prezenta telespectatorilor Antena 3 şi celor care ne urmăresc pe online realitatea de pe front.

Cristi Popovici, reporter de război, alături de Costi Pahonţu, este la a treia deplasare din Ucraina de unde a transmis povești şi imagini cutremurătoare ale catastrofei umanitare produsă de Vladimir Putin în cele 36 de zile de război. Ieri, echipa Antena 3 a fost martora unui atac aerian lângă Nicolaev, un oraş care a fost bombardat în continuu în ultimele 24 de ore.

"Ceea ce s-a întâmplat la Nicolaev este o mică parte din oroarea care loc în regiunea respectivă pentru că este aproape de Herson o regiune controlată de armata rusă şi care, de asemenea, este bombardată în continuu.

Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina, martorul unui bombardament rusesc lângă Nicolaev: "Sunt distrugeri peste tot. Bilanţul victimelor creşte în fiecare zi"

Într-unul din atacuri am nimerit şi noi când făceam o filmare şi îţi stă inima în loc în momentul în care auzi bubuiturile lângă tine, în momentul în care vezi flăcări, vezi bucăți din rachete, vezi oameni în suferință, morți, din păcate, şi multă neputință.

Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina: "Suntem într-o zonă a nimănui, între Nicolaev şi Herson. Pe șosea se văd peste tot urme de bombardamente"

Dar am văzut şi armata ucraineană, tunuri, tancuri așezate strategic, astfel încât să reziste în cazul unui asalt terestru, care, din fericire, până acum nu s-a produs. Ucraina rezistă", a spus Cristi Popovici, reporter de război Antena 3. 

De asemenea, Ana-Maria Roman, realizator News Hour with CNN, şi trimis special în Ucraina, a relatat în direct din Liov, ultimul oraș bombardat de ruși şi a prezentat cum arată dezastrul lăsat în urmă de armatele rusești la Kiev. 

Când se opresc bombardamentele, oamenii strâng din casele dărâmate ultimele rămășite ale vieţii de dinaintea războiului. Iar seara, se adăpostesc sub pământ, în sunet de alarme. 

"Toţi ucrainenii cu care m-am întâlnit au dat dovadă de aceeași rezistență. E foarte multă durere, dar în aceleași timp este foarte multă dorinţă de a apăra această ţară şi de învinge răul care a venit peste ei.

Exclusivitate din Kiev: Căutări în mall-ul distrus de trupele rusești

Am ajuns astăzi la un bloc așezat pe strada Libertății, acolo unde pe 18 martie la ora 8 dimineaţa a fost lansată o rachetă rusească aeriană. Pentru ucraineni libertatea a devenit un drept pe care trebuie să îl apere cu propria lor viaţă, din păcate.

Într-o cameră cu tavanul căzut şi-o icoană mare încă rămasă pe perete, echipa Antena 3 l-a găsit pe Pavel.

Domnul Pavel îmi spunea că era în pat şi acest atac nu a fost anunţat de alarmă. Fratele lui a fost rănit în acest atac şi este acum într-o stare stabilă. Nu vor să părăsească Kievul. Mulţi cetăţeni de vârsta a reia refuză să plece. Aşa şi domnul Pavel refuză să plece", spune Ana Maria Roman realizator News Hour with CNN, şi trimis special în Ucraina.

Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Ana Maria Roman şi Cristi Popovici, previziuni despre războiul din Ucraina

×
Subiecte în articol: ana maria roman cristi popovici
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close