Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Două milioane de lei confiscaţi de la un poliţist, cetăţean bulgar, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche

Două milioane de lei confiscaţi de la un poliţist, cetăţean bulgar, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche

Un poliţist de frontieră şi un angajat al unei case de schimb valutar din Varna au fost depistaţi cu două milioane de lei ascunși în portbagaj, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2023   •   21:08

"La data de 5 octombrie, pe sensul de intrare în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat cetățeanul bulgar Ivanov Ivalio, conducând autovehiculul marca Volkswagen, model PASAT, înmatriculat în Bulgaria, însoțit de cetățeanul bulgar Stoianov Stoian.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate de inspectorii din cadrul Gărzii de Coastă Constanța, împreună cu inspectorii de la Antifraudă Constanța, au descoperit o pungă plină cu două milioane de lei românești (echivalentul sumei de 400.000 euro) 

Sumă era ascunsă în portbagajul mașinii, în compartimentul roții de rezervă. Șoferul și pasagerul mașinii nu au putut dovedi proveniența banilor, drept pentru care s-a dispus indisponibilizarea sumelor până la definitivarea verificărilor celor două instituții care au făcut această captură.

Ivanov Ivalio este polițist de frontieră poliția port Varna, iar Stoianov Stoian este angajat la casa de schimb valutar din Varna", se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă Constanța. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close