Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Secretul milionarilor, ignorat de restul oamenilor: ”Dacă faci asta, toți își vor dori să vină la tine!”

Secretul milionarilor, ignorat de restul oamenilor: ”Dacă faci asta, toți își vor dori să vină la tine!”

Obișnuim, de multe ori, să privim în jurul nostru și să îi invidiem pe cei care au o situație financiară mai bună decât a noastră. Însă toți putem ajunge acolo, urmând doar câțiva pași.

Secretul milionarilor, ignorat de restul oamenilor: ”Dacă faci asta, toți își vor dori să vină la tine!”
Sursa foto: Halfpoint Images / Geety Images
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    14 Dec 2023   •   21:00

Călin Iepure, antreprenor, speaker și influencer, a explicat, în exclusivitate în emisiunea iTink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, care este secretul pentru a putea ajunge la o situație financiară mai bună. 

”La bunăstare ajungi în momentul în care reușești să îți creezi o rețea de contacte care să fie relevantă. În momentul în care tu, în jurul tău, reușești să îți creezi această rețea, automat asta va atrage bunăstarea. Pentru că te înconjori de oameni care vor fi dispuși să te ajute de fiecare dată. Are chiar și un efect direct asupra părții financiare”, spune Călin Iepure. 

Citește și: Capcanele folosite de angajatori la interviu! Gesturile la care trebuie să fiți atenți: ”Foloseam tehnici subtile prin care observam tot!”

Potrivit acestuia, nu doar contactele sunt importante, ci și disponibilitatea de a dărui. 

”Prima condiție pentru a stabili relații este să fii un dăruitor. Dacă aș vrea să ajung undeva, dacă aș vrea să ajung la cineva, primul lucru pe care l-aș face ar fi să dăruiesc, să găsesc contexte în care să fiu inclusiv voluntar. Aș deveni voluntar pentru omul acela sau aș merge într-un context în care pot să îl ajut. L-aș ajuta de suficient de multe ori încât, la un moment dat, să vină el să mă întrebe: ”Tu cu ce te ocupi? Ce faci tu mai exact? Cum ți-aș putea fi eu de folos?

În momentul în care vei deveni atât de bun încât să nu poți fi ignorat oamenii își vor dori să vină la tine”, a mai spus el.

”Secretul în viață este să fii pregătit atunci când se ivește oportunitatea”

”Secretul în viață este să fii pregătit atunci când se ivește oportunitatea. Cred că poți fi pregătit doar atunci când investești în educația ta. Primul lucru pe care l-aș face, este nevoie să te educi tu ca să poți să identifici acele oportunități, sau le vezi acolo unde alții nu le văd deloc. Și atunci este nevoie să te educi. Și cea mai mare investiție pe care o poți face este propria ta educație. De aici aș porni. Ca tu să vezi oportunitățile, mai întâi educă-te, investește în educația ta. 

Al doilea lucru pe care îl poți face, este să te înconjori de oameni pe care îi admiri. Atenție, pe care îi admiri, nu pe care îi invidiezi! Una este invidia, alta este admirația. Linia este foarte fină, și atunci înconjoară-te cu oameni sau mergi acolo unde sunt oameni care seamănă idealului tău. Și înconjurându-te de astfel de oameni, aceștia or să îți transmită din valorile lor, din atitudinea lor, din priceperea lor, din cunoștințele lor și automat tu o să te imprimi cu atitudinea și cu valorile lor. Și din momentul acela ai crescut. 

Iar al treilea lucru este să dăruiești din ceea ce tu ai devenit și oamenilor care sunt la început de drum. Întinde-le o mână de ajutor, dăruiește puțin din cunoștințele tale. Cred că asta este cheia pentru creșterea societății din care facem parte”, a mai spus Călin Iepure în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Călin Iepure iThink Iusti Fudulu
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close