Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Acțiune în forță a polițiștilor la interlopii din Bolintin-Vale

Acțiune în forță a polițiștilor la interlopii din Bolintin-Vale

Este o acțiune în forță a poliţiştilor la interlopii din Bolintin-Vale, Giurgiu, acolo unde un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit cu pietre de un grup de romi. Antena 3 a transmis în exclusivitate imaginile cu acțiunea forțelor de ordine.

Acțiune în forță a polițiștilor la interlopii din Bolintin-Vale
de Cristi Popovici    |    14 Ian 2022   •   17:24

Polițiștii se afla la casa unuia dintre cei care au fost implicaţi în crima de la Bolintin-Vale, Giurgiu. Potrivit localnicilor acești indivizi au un cartier întreg unde locuiesc fără forme legale şi de 10 ani nu fac decât să producă scandal şi infracțiuni sub nasul autorităţilor.

Tragedia în care un om a sfârșit lovit cu pietre şi revolta oamenilor care au ieșit în stradă au determinat autorităţile să ia măsuri după demiterea lui Cătălin Georgescu, fost şef Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu.

Astfel la această oră, structurile Poliției Române și Jandarmeriei Române efectuează 4 percheziții domiciliare, în cauza privind omorul săvârșit în localitatea Bolintin Vale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Activitățile se desfășoară în urma încuviințării mandatelor de către Tribunalul Giurgiu. Prin perchezițiile domiciliare efectuate se caută elemente probatorii în cauza administrată de procurorul de caz. Ulterior, în baza probatoriului, se vor propune măsuri în cauză.

Citiți şi: Imaginile crimei din Bolintin Vale. Momentul atacului surprins de camerele de supraveghere

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale interlopi crima
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close