Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Imaginile crimei din Bolintin Vale. Momentul atacului surprins de camerele de supraveghere

Imaginile crimei din Bolintin Vale. Momentul atacului surprins de camerele de supraveghere

În ediția de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, Antena 3 a difuzat imagini în exclusivitate cu filmul crimei de la Bolintin Vale. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Imaginile crimei din Bolintin Vale. Momentul atacului surprins de camerele de supraveghere
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    13 Ian 2022   •   21:26

Momentul atacului a fost surprins pe camerele de supraveghere unde bărbatul a fost lovit cu pietre de un grup de romi cu care intrase în conflict atunci când l-au oprit forțat în momentul în care se întorcea de la mama sa.

Imaginile surprind momentul în care bărbatul este bătut şi atacat cu o bordură de drum. După ce a încasat o serie de lovituri crunte pe filmare se observă cum bărbatul încearcă să fuga, dar după câţiva pași cade secerat la pământ. 

Alarma a fost dată de un nepot care după ce a găsit microbuzul fără el l-a căutat şi l-a găsit într-o baltă de sânge.

Ulterior bărbatul a fost dus la spital însă din cauza rănilor extrem de grave a murit.

Agresorul care a dat cu piatra a fost reţinut. Restul sunt încă în libertate

În cauză este întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, în care cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Tânărul a fost inițial reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, iar la data de 11 ianuarie a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă. Având în vedere că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oportunitatea schimbării încadrării juridice, în funcție de rezultatele necropsiei", se arată în comunicatul Poliţiei.

Șeful IPJ Giurgiu a fost demis după scandalul de la Bolintin Vale

Ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a demis, joi, pe șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Cătălin Georgescu. Acesta va ocupa o altă funcție în cazul unei alte structuri.

Cătălin Georgescu s-a întâlnit joi după-amiază cu primarul localității Bolintin Vale, dar și cu prefectul județului Giurgiu, însă nu au ajuns la nicio concluzie cu cetățenii nemulțumiți.

Sub conducerea șefului IPJ Giurgiu au avut loc mai multe evenimente controversate. De exemplu, în urmă cu câteva zile, un cartuș cu 17 gloanțe a dispărut de la Poliția din Mihăilești, județul Giurgiu. De asemenea, oamenii s-au plâns de foarte multe furturi, agresiuni, violențe, taxe de protecție, lucru recunoscut și de primarul localității.

Poliţişti cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu, după revolta din Bolintin unde un şofer a fost ucis ca în Vestul sălbatic

Mai mulţi poliţişti din Giurgiu sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu, după revolta de miercuri seară din Bolintin-Vale, când sute de oameni au iesit în stradă, revoltaţi că un şofer a fost ucis ca în Vestul sălbatic în urma unui conflict cu patru bărbaţi de etnie romă.

Atacatorii l-au lovit în cap cu o dală de beton, iar şoferul de microbuz a murit câteva zile mai târziu la spital.

Oamenii sunt revoltaţi că autorităţile nu fac nimic împotriva grupării care terorizează de mai mulţi ani întregul oraş.

Sute de oameni în stradă la Bolintin Vale, după o crimă: "Să vină Antena 3"

Un bărbat, din orașul Bolintin Vale, este cercetat de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, fiind bănuit că agresat un bărbat din municipiul București, care ulterior a decedat.

Sute de oameni au ieșit în stradă miercuri seară.

Cumnatul bărbatului ucis cu pietre în Bolintin Vale rupe tăcerea: "Doi copii au rămas fără tată. Poliţia nu a luat legătura cu noi"

Cumnatul șoferului de microbuz care a fost omorât cu pietre de un grup de romi a povestit cum au decurs evenimentele în urma cărora ruda sa şi-a pierdut viaţa. În urmă au rămas doi copii şi sute de oameni au ieșit revoltați în stradă.  Potrivit protestatarilor, agresorul ar face parte din clanul spoitorilor din Bolintin Vale.

Oamenii cer autorităţilor să fie daţi afară din localitate. Localnicii au făcut apel pe rețele sociale ca oamenii să iasă în stradă. Oamenii sunt nemulțumiți şi reclama diverse acţiuni: taxe de protecție, copii care nu pot sta în parc, persoane care stau la o adresa şi nimeni nu verifică.

 

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale atac romi film conflict
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close