Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Andrew Tate, un nou mesaj transmis din Arestul Central: "Voi fi eliberat când adevărul va ieşi la iveală"

Andrew Tate, un nou mesaj transmis din Arestul Central: "Voi fi eliberat când adevărul va ieşi la iveală"

Tânăra acuzată de trafic de persoane alături de fraţii Tate a fost din nou dusă în cătuşe azi la DIICOT. Georgiana Naghel nu a scos niciun sunet la intrarea în sediul DIICOT. A stat 7 ore cu anchetatorii pentru a asista la percheziţiile informatice.

de Carmina Pricopie    |    10 Feb 2023   •   10:53

Şi la venire şi la plecare, poliţiştii şi jandarmii au făcut cordon uman pentru a o escorta. S-au luat măsuri speciale şi în privinţa fraţilor Tate, după ce Tristan i-a aruncat un bileţel reporterului Antena 3 CNN săptămâna trecută.

Cu toate astea, pe platformele de socializare a apărut astăzi un mesaj audio în care Andrew Tate vorbeşte despre arestarea sa

"Toată lumea și-ar dori să fie eu când sunt în Bugatti-ul meu. Dar nimeni nu și-ar dori să fiu eu când sunt încarcerat". Aşa-şi începe Andrew Tate mesajul de astăzi, transmis din spatele gratiilor.

Conţinutul mesajului audio este acelaşi cu ultimul newsletter transmis de pe unul dintre site-urile administrate de echipa fraţilor Tate.

Luni, la prima apariţie publică după faza pe bileţele, şi fraţii Tate şi fosta poliţistă au fost aduşi la DIICOT încătuşaţi cu mâinile la spate. Poliţiştii au luat măsuri suplimentare. Cât despre mesajul audio care pare să se fi scurs din spatele gratiilor de la arestul central, rămâne un mister.

E posibil ca el să fost creat pe calculator cu ajutorul unor programe speciale.

Georgiana Naghel, îngerul fraţilor Tate, a fost adusă a doua zi consecutiv pentru percheziţii informatice, iar Vlad Obuzic, zis OBU, a participat şi el la proceduri similare, în calitate de martor.

Fraţii Tate şi cele două românce sunt arestaţi de pe 30 decembrie pentru grave acuzaţii de trafic de persoane, exploatare sexuală şi grup infracţional organizat.

×
Subiecte în articol: frații Tate Andrew Tate
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close