Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce avere au frații Tristan și Andrew Tate. Au o colecție de peste 30 de mașini de lux

Ce avere au frații Tristan și Andrew Tate. Au o colecție de peste 30 de mașini de lux

Frații Tristan și Andrew Tate, susțin jurnaliștii din Marea Britanie, ar avea o avere de aproximativ 100.000.000 de lire.

Ce avere au frații Tristan și Andrew Tate. Au o colecție de peste 30 de mașini de lux
Sursa foto: instagram.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2022   •   18:34

Aceasta a fost construită din afaceri cu videochat, din trafic de persoane, o academie online cu 127.000 de subscriberi și criptomonede. 

Andrew Tate susține că are o colecție de 33 de mașini de lux. Cea mai scumpă un Bugatti Chiron de 3,48 milioane de euro. În total, valoarea mașinilor lui Andrew Tate ar ajunge la 5.000.000 de euro.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate, arestaţi pentru 30 de zile | România a ajuns în presa internațională

Influencerul are și un avion privat, în valoare de peste 8.000.000 de euro din care își postează frecvent imagini pe social media. 

Andrew Tate are, de asemenea, alături de fratele lui, diferite proprietăți, printre care și un conac de 30 de milioane de lire în Marea Britanie şi o vilă în Voluntari, estimată la 7.000.000 de dolari.

Frații Tristan și Andrew Tate trec, de la caviar, la iahnie de fasole, în arest | Ce meniu li s-a pregătit de Revelion

Foști luptători și actuali influenceri, Andrew și Tristan au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT i-au acuzat de trafic de persoane, crimă organizată și chiar viol.

Milionarii vor avea parte de un Revelion lipsit de luxul cu care erau obișnuiți, fără avioane private, fără mașini unicate, fără bani, băutură, femei, dar și mâncarea sofisticată cu care erau obișnuiți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La prânz au primit o ciorbă de pui și iahnie cu fasole și cârnați, iar la cină vor avea parte de cartofi natur cu friptură de pui.

La desert vor primi cozonac și câte un măr.

România a ajuns în presa internaţională cu arestarea fraţilor Tate

Reținerea fraților Andrew și Tristan Tate a ajuns pe prima pagină a ziarelor din vest, inclusiv Marea Britanie.

BBC: Andrew Tate, reținut în România pentru viol și trafic de persoane. 

Sky News: "Influencer-ul toxic de pe rețelele de socializare, arestat în România.

The Guardian pune acuzațiile în titlu și spune că influencer-ul Andrew Tate a fost reținut sub acuzația de viol și crimă organizată în România.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate Tristan Tate
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close