Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Case asamblate ca un puzzle, tot mai căutate în România. Cât ajunge să coste o casă modulară

Case asamblate ca un puzzle, tot mai căutate în România. Cât ajunge să coste o casă modulară

Casele modulare sunt tot mai căutate de români, mai ales având în vedere scumpirile din piaţa imobilară. Unii o transformă în casă de vacanţă, alţii o aleg chiar pentru traiul zilnic, având în vedere preţul locuinţelor din marile oraşe şi condiţiile dure de creditare. Atenţie, însă, la cheltuielile suplimentare, avertizează experţii imobiliari. Finisajele, dar şi racordarea la utilităţi pot da peste cap calculele iniţiale.

Case asamblate ca un puzzle, tot mai căutate în România. Cât ajunge să coste o casă modulară
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    24 Mai 2024   •   19:00

Timp şi bani! Acestea sunt cele două variabile cu care se confruntă toţi românii care vor să construiască o casă.

Finisajele alese, dar şi branşarea la utilităţi sunt cele care determină valoarea reală a investiţiei. Preţul la roşu este stabilit în funcţie de structură şi suprafaţă.

O casă modulară cu suprafața construită de 53 de mp costă aproximativ 33.000 de euro plus TVA. 

"Putem pleca de la un minim de 5-6 mii pentru un container standard și putem să ajungem la 150-200 de mii, în funcție de finisajele pe care le alege fiecare.", a precizat Valentin Fleancu, agent de vânzări case modulare, la Antena 3 CNN.

Există două tipuri de clienţi care aleg astfel de case. Clienții care vor să își facă o locuință și au posibilități mai restrânse și cei care vor să își facă o casă la țară.

Înainte de orice investiţie, trebuie să fim atenţi la toată descrierea proiectului, la ce ne oferă şi de ce mai avem nevoie.

Avantajul unei astfel de locuinţe este timpul scurt în care se construieşte, spun experţii imobiliari. O casă modulară poate fi gata în aproximativ trei luni. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close