Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un bărbat a fost ucis de un vecin de 77 de ani, după un scandal la un bar din Vaslui | 13 copii au rămas fără tată

Un bărbat a fost ucis de un vecin de 77 de ani, după un scandal la un bar din Vaslui | 13 copii au rămas fără tată

Un bărbat de 40 de ani a fost ucis de un vecin de 77 de ani după o ceartă la un bar din Vaslui. 13 copii au rămas fără tată.

de Claudia Popovici    |    05 Iun 2023   •   19:07

Incidentul a avut loc în județul Vaslui, iar atacatorul susține că a fost legitimă apărare, întrucât victima a fost cea care ar fi intrat peste el în casă.

Mai exact, victima s-a luat la ceartă cu mai mulți clienți ai localului, iar mai apoi, pe fondul unei gelozii, a plecat după unul dintre ei acasă să îi ceară socoteală. A spart geamurile casei și a intrat peste bătrân în locuință.

Atacatorul, un bărbat de 77 de ani, susține că nu a vrut să-l omoare și că ,de fapt, era în legitimă apărare.

"A venit noaptea peste mine în casă şi mi-a spart geamurile. Şi eu cum am făcut mâncare ieri dimineață avem un cuțitaș mai mare şi am dat în el. Ce era să fac dacă a venit în casă peste mine.De frică ce era să fac să mă omoare în casă", spune bărbatul de 77 de ani.

Citeşte şi: Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins

Potrivit localnicilor victima, în vârstă de 40 de ani, ieșise de două săptămâni de la închisoare. 

 "A venit de la pușcărie, s-au bătut pe acolo. Nu e normal. Cum să intri peste om în casă să-l omori", mai spune o femeie. 

Acum se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor, urmând a se pronunța soluția de către procurorul de caz, după administrarea întregului probatoriu.

În urma incidentului, 13 copii au rămas fără tată, în timp ce agresorul se află în custodia polițiștilor.

×
Subiecte în articol: barbat ucis Vaslui crimă
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close