Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un medic a folosit fondurile personale pentru a renova un salon al Secţiei Obstetrică - Ginecologie | "Mi-am dorit să ofer o mică bucurie"

Un medic a folosit fondurile personale pentru a renova un salon al Secţiei Obstetrică - Ginecologie | "Mi-am dorit să ofer o mică bucurie"

O doctoriţă de la Maternitatea Arad a renovat din banii ei un salon pentru mămici.

Un medic a folosit fondurile personale pentru a renova un salon al Secţiei Obstetrică - Ginecologie | "Mi-am dorit să ofer o mică bucurie"
Sursa foto: Facebook | Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad
de Ştefan Petrică    |    08 Mar 2023   •   19:32

Doctorița de la Maternitatea Arad, a plătit peste 4.000 de euro din fonduri proprii pentru a moderniza un salon al spitalului, care funcționează ca Secție Clinică Obstetrică- Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Salonul pe care l-a modernizat are acum, două paturi și o baie. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ioana Vornic, specialist de obstetrică-ginecologie a vrut să facă o bucurie de 8 martie și să le ofere un cadou viitoarelor mămici.

"Ne desfășurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foștii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici.

Citeşte şi: Top 3 cele mai simple moduri prin care oricine îi poate ajuta pe cei ce au nevoie

Mi-am propus și am reușit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor.

Mă bucur că am reușit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei", a spus dr. Ioana Vornic.

×
Subiecte în articol: Arad maternitate doctor
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close