Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Familiile oamenilor ținuți ostatici de teroriștii Hamas, în pragul disperării: "Vă rugăm să-i aduceți înapoi acasă"

Familiile oamenilor ținuți ostatici de teroriștii Hamas, în pragul disperării: "Vă rugăm să-i aduceți înapoi acasă"

Peste 100 de persoane sunt ostatici ai teroriștilor Hamas. Sunt copii, tineri şi oameni în vârstă. Rudele celor ținuți ostatici sunt în pragul disperării şi se roagă zi şi noapte ca cei dragi să ajungă cu bine acasă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2023   •   18:37

Nepoata lui Eli Cohen, o tânără de 28 de ani, Inbar Heiman, a fost răpită de teroriștii Hamas în timpul unui festival de muzică.

"Vrem ca să se întoarcă acasă vie și cât mai repede posibil. 

Ea este o tânără de 28 de ani căreia îi place să intre în contact cu oamenii. S-a oferit să fie într-un loc în care preda și arabilor și evreilor în același loc.

Îi place de toată lumea, indiferent de religia oamenilor sau părerile lor. Este o persoană foarte bună.

Citește și: Mărturia unui jurnalist român din Israel, cu copilul plecat la război: "Avem o legătură strânsă, dar grija rămâne, ca orice părinte"

Avem doi oameni care erau cu ea sâmbătă dimineață încercând să fugă de doi teroriști care încercau să-i omoare, deci, din fericire, acești doi oameni sunt vii și au reușit să fugă de teroriști, dar ei spun că au văzut-o pe nepoata mea când a fost capturată de doi teroriști, apoi a mai fost o motocicletă care a capturat-o și a fost dusă în Fâșia Gaza.

Mărturia lor și ce mi-au povestit, ne-a asigurat că ea a fost prinsă vie. Dar ce s-a întâmplat de sâmbătă până astăzi nu știm.

Vreau să le transmit teroriștilor: Vă rog! Este tânără și nu a făcut nimic greșit. Iubește pe toți oamenii. Nu are nimic împotriva voastră așa că vă rugăm să o aduceți înapoi acasă în Israel."

×
Subiecte în articol: Război în Israel luare ostatici
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close