Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Frații Tate rămân în arest la domiciliu. Avocatul celor doi: "Nu mai este cazul de pericol social"

Frații Tate rămân în arest la domiciliu. Avocatul celor doi: "Nu mai este cazul de pericol social"

Instanţele au decis: fraţii Tate vor rămâne în arest la domiciliu. De dimineață, cei doi britanici au mers la Curtea de Apel București, acolo unde avocatul fraților acuzați de trafic de persoane și viol, le-a spus jurnaliștilor că aceștia nu reprezintă un pericol pentru societate.

de Mia Lungu    |    02 Mai 2023   •   18:45

Frații Tate au fost în această dimineață la Curtea de Apel București. Avocații celor doi au contestat decizia de prelungire a arestului la domiciliu luată de judecătorii din cadrul Tribunalului Bucuresti în urmă cu 10 zile.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, la sfârşitul lunii martie, fiind înlocuită această măsură cu arestul la domiciliu. Acum, instanța a decis prelungirea măsurii arestului la domiciliu.

"E treaba procurorilor să facă fapte de urmărire penală, să extindă urmărirea penală. Treaba noastră este să ne apărăm. Cerem contestație împotriva prelungirii măsurii asupra arestului la domiciliu, înlocuirea acesteia cu o măsura mult mai blândă având în vedere gradul de pericol social, nu mai este cazul.", a spus avocatul celor doi, înaintea pronunțării deciziei.

Citește și: Procurorii DIICOT i-au adus o nouă acuzație lui Tristan Tate. Prima sa reacţie

×
Subiecte în articol: frații Tate arest la domiciliu avocat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close