Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN George Simion le-a pregătit invitaţilor la nunta de la Măciuca un tobogan "foarte mare", ateliere de păpuşi şi animatori

George Simion le-a pregătit invitaţilor la nunta de la Măciuca un tobogan "foarte mare", ateliere de păpuşi şi animatori

George Simion, liderul AUR, a anunţat că face nuntă-festival, cu 10.000 de invitaţi care vor intra la eveniment ca la un veritabil concert, cu brăţări de acces. Vor mânca bucatele pregătite în 100 de ceaune, iar cei dispuşi să plătească, vor putea face plimbări cu balonul cu aer cald.

George Simion le-a pregătit invitaţilor la nunta de la Măciuca un tobogan "foarte mare", ateliere de păpuşi şi animatori
de Andreea Borboros    |    26 Aug 2022   •   11:07

George Simion va spune DA astăzi în faţa ofiţerului de stare civilă, dar petrecerea cea mare va avea loc sâmbătă începând cu ora 12.

Liderul AUR şi-a organizat o nuntă câmpenească la care accesul celor 10.000 de invitaţi sa se faca doar pe bază de înscriere.

Despre darul de nuntă, Simion spune că nu este obligatoriu, dar dacă cei care vor participa la nuntă vor dori să dea bani, sumele vor merge în fondurile unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil. Invitaţii vor fi serviţi cu mâncare românească pregătită în 100 de ceaune.

La nunta-festival, accesul se face ca la concert, cu brăţări de acces

Aşadar, pregătirile pentru nunta anului sunt în toi, unde George Simion aşteaptă 10.000 de invitaţi.

Pentru moment a împărţit 7.500 de bratări şi mai aşteaptă să le distribuie şi pe restul de 2.500.

Cum arată ţinuta de ginere a lui George Simion

George Simion se cunună civil astăzi la ora 16.

Ceremonia va avea loc într-un cadru restrâns, cu prieteni apropiați și rude.

Antena 3 a prezentat imagini în exclusivitate cu ținuta de ginere a lui George Simion, dar şi verighetele alese.

Cu doar o zi înainte de nunta lui George Simion se munceşte de zor. Deşi iniţial, liderul AUR anunţa 100.000 de participanţi la nunta sa, numărul lor este acum de zece ori mai mic.

"O să fie circa 10 mii de participanţi, îi aşteptăm pe toţi, ne-am pregătit cu mămăliguţă şi brânză, avem si mămăliguţă cu saramale", a spus George Simion, în exclusivitate pentru News Hour With CNN de la Antena 3.

40 de bucătari se vor ocupa de mâncarea care va fi servită oaspeţilor.

Tocana de vânat, preparatul special din meniu

"Piesa vedetă a bucătăriei noastre este un ceaun de două tone şi întotdeauna eu cred că e ceva fermecat în el, e magic, pentru că nu am greşit nicio mâncare niciodată. Sper aici să stabilim un record naţional care să fie greu egalat. 10.000 de persoane servite de o echipă de bucătari", spune bucătarul şef.

Nunta este una atipică. Nu doar că este prima nuntă publică făcută de un politician, dar şi activităţile sunt unele ieşite din comun pentru un astfel de eveniment.

Mirii au pregătit şi o hartă cu locurile amenajate special pentru activităţile care pot fi făcute de nuntaşi.

George Simion: "Vom avea ateliere de păpuşi, vom avea animatori şi un tobogan foarte mare"

"Avem şi meşteşugari şi un spectacol cu daci si romani, spectacol ecvestru. O să avem şi un balon cu aer cald pentru cei care nu vor sa margă până în Cappadocia să vada lumea de sus",  a spus viitorul mire.

Ceea ce nu spune George Simion este că plimbarea cu balonul nu este gratuită.

Din balon, oaspeţii vor avea o imagine de ansamblu asupra cadrului în care se desfăşoară nunta şi vor putea să asculte muzica ansamblului Plăieşii.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close