Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Adolescent de 15 ani, bătut până la leșin de jandarmi, în Vaslui. Echipajul nu a crezut ce vârstă are pentru că e mai robust

Adolescent de 15 ani, bătut până la leșin de jandarmi, în Vaslui. Echipajul nu a crezut ce vârstă are pentru că e mai robust

Părinții unui adolescent de 15 ani din Vaslui au făcut acuzații extrem de grave la adresa unui echipaj de jandarmi. Oamenii legi l-ar fi băgat în dubă pe copil, unde l-au bătut până când a leșinat.

Adolescent de 15 ani, bătut până la leșin de jandarmi, în Vaslui. Echipajul nu a crezut ce vârstă are pentru că e mai robust
Sursa foto: Jandarmeria Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   16:38

Incidentul a avut loc în municipiul Vaslui, când minorul se afla în zona Complex împreună cu câteva rude și a fost legitimat de un echipaj format din patru jandarmi.

Oamenii legi l-ar fi băgat în după pe copil, unde l-au bătut până când a leșinat

Tatăl adolescentului susține că fiul său, în vârstă de 15 ani, era împreună cu sora lui, cu soțul acesteia și cu un verișor în fața unui magazin.

La un moment dat au fost interpelați de un echipaj de jandarmi care i-au cerut adolescentului să se legitimeze.

Citește și: O româncă a bătut un poliţist, după ce a spart aparatele de păcănele dintr-o sală de jocuri din Ancona

Deși acesta le-a spus că este minor și că are 15 ani, dar le-a oferit și numele întreg, jandarmii au considerat că adolescentul face mișto de ei și asta pentru că are o constituție mai robustă.

Tânărul a insistat să le explice că aceasta este vârsta lui, însă din păcate, jandarmii nu l-au crezut. L-au luat în dubă și l-au dus la sediul poliției.

Tatăl adolescentului spune că pe drumul către secția de poliție, băiatul său ar fi fost bătut crunt de cei care făceau parte din echipajul de jandarmi.

Mai mult, tatăl spune că și el a fost agresat de unul dintre jandarmi în momentul în care a vrut să intre împreună cu fiul său la audieri.

Adolescentul a fost dus la spital pentru că s-a simțit rău după ce a fost lăsat să plece din sediul poliției, iar tatăl a depus o plângere.

A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Parchetul Militar din Iași este cel care instrumentează cazul.

×
Subiecte în articol: Vaslui jandarmi minor bătut
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close